Hızlı başlatma açılınca bilgisayar ilk seferde açılmıyor

Umur Kırmızı

Kilopat
Daha fazla  
Adsız.png

Hızlı başlatma seçeneğini açtıktan sonra bilgisayarı yeniden açtığımda Windows ekranı hızlı şekilde 1-2 saniye dönüyor ve monitör kendini kapatıyor ancak Windows açılıyor, Num Lock'a bastığımda ışık yanıp sönüyor ve Windows'daki hoparlör sesi duyuluyor, görüntü gelmiyor ama kasa üzerindeki yeniden başlatma tuşuna basınca bilgisayar normal bir şekilde açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aylar önce bi hile indirmiştim metin2’de mavi ekran verdi ve pc güç tuşuna basınca hiç açılmadı herşeyi söküp taktıktan sonra anca açabildim bunun bi etkisi olabilir mi acaba
Bende de bu ayarı açınca PC kapanmıyordu. Statik elektrikten dolayıymış. PC'nin fişi çekik iken güç tuşuna çok kez bastım ve basılı tuttum, sorun düzeldi. Yazılımsal da olabilir. Sfc /scannow, DISM gibi komutları CMD üzerinden uygulayın.

Aylar önce bir hile indirmiştim Metin2'de mavi ekran verdi ve PC güç tuşuna basınca hiç açılmadı her şeyi söküp taktıktan sonra anca açabildim bunun bir etkisi olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
bende de hızlı başlatı açınca oyunda elektiriği iki kere vermek gerekiyor yoksa prizde olduğu halde prizde değil gibi davranıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı