Hızlı kilo almak için ne yapılmalı?

iMartis

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 1.74 boyunda ve 53 kiloyum. Açıkçası insanların taktığı lakaplardan bıktım ve artık kilo almak istiyorum fakat ne kadar yesem de kilo almakta zorlanıyorum. Bana önerebileceğiniz kilo alma yöntemi veya shake vb. tarifler var mı? Var ise önerilerinize açığım. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Aynı sorunu 1-2 yıl önce bende yaşadım. Açıkçası yemediğim şey içmediğim shake kalmadı ama alamadım. Sana önerim öncelikle doktora gidip vitaminlerini troid hızını vs kontrol ettirmen. Her şey normal değerinde çıkarsa vücut geliştirme eşliğinde gainer kullanabilirsin. Gözle görülür bir kilo artışı olur.

Gainer vs. kullanabilirsin ama yağlanırsın. Bence hazır kilon az iken spor salonuna yazıl ve sağlıklı kilo al. Zargana olarak başlamak yağlı olarak başlamaktan daha iyidir.

Kilo aldığında aldığın fazla kalorileri vücut 2 tip yeni doku üretmekte kullanır, Kas dokusu ve yağ dokusu. Eğer çok hızlı kilo alırsan vücudunda çatlaklar oluşur ve kas yerine çok fazla yağ üretirsin. O yüzden internete BMR calculator yaz, dinlenme durumunda vücudunun yaktığı kalori sayısının üzerine 500-600 kalori ekleyip ye (ki burada tükettiğin kalorileri sayman lazım, telefonuna YAZIO adlı uygulamayı indirip hesaplayabilirsin). Ayriyeten spora da başlarsan vücudun daha da az yağ üretir ve daha fit durursun.
Eğer bütün bu detay konuları kaldıramayacaksan bol yağlı ve protein tüket (Fındık, fıstık, et, yumurta) ve kendini yemeye zorla, ama daha disiplinli ve düzenli kilo alırsan emin ol dış görünüşünde çok fark yaratırsın.

Zargana olarak başlamak yağlı olarak başlamaktan daha iyidir.
Değildir, zarganaların zaten önce bulk dönemine sonra cut dönemine girmesi gerekiyor, yağlılar ise ilk zamanlarında sadece cutta oluyorlar ve fazla kas kütleleri olduğu için daha ağır kilolarla başlıyorlar.

Herkese merhaba, 1.74 boyunda ve 53 kiloyum. Açıkçası insanların taktığı lakaplardan bıktım ve artık kilo almak istiyorum fakat ne kadar yesem de kilo almakta zorlanıyorum. Bana önerebileceğiniz kilo alma yöntemi veya shake vb. tarifler var mı? Var ise önerilerinize açığım. İyi Sosyaller.
1.74 boy ramazan oncesi 68den 75e kadar ciktim suan ramazandsn oturu 69lara indim. Yardimci olabilirim kilo icin.

Herkese merhaba, 1.74 boyunda ve 53 kiloyum. Açıkçası insanların taktığı lakaplardan bıktım ve artık kilo almak istiyorum fakat ne kadar yesem de kilo almakta zorlanıyorum. Bana önerebileceğiniz kilo alma yöntemi veya shake vb. tarifler var mı? Var ise önerilerinize açığım. İyi sosyaller.

Vücudunda kalori açığı oluşturmazsan çok zor spor yap otomatik istemeden iştahın açılıyor zaten. Ama dümenden değil düzenli doğru ve disiplinli şekilde yap. Gainer vs gibi şeyler tavsiye etmem besinin kendinden al kilonu gainer çok kısa sürede sindirildiği için ancak onu destek olarak kullanabilirsin gidip yemek yemeyip Full onu içme yani. Öncelik yemeğin olsun. En kaliteli gainer vitargo paran yeterse onu al.

Hızlı kilo almak sağlıklı bir seçenek olmayabilir ve özellikle kilo alımını hızlandırmak için yeme alışkanlıklarını değiştirmek yerine, sağlıklı bir beslenme planı ve egzersiz programı gibi düzenli bir yaşam tarzı benimsemek daha doğru olabilir. Ancak, kilo almak için bazı öneriler şunlardır:

• Daha fazla kalori alın: Kilolu insanların vücutlarındaki yağ oranı yüksek olduğu için daha fazla kalori tüketmeleri gerekir. Bunun için protein, karbonhidrat ve sağlıklı yağları içeren dengeli bir diyet uygulayın.
  • Egzersiz yapın: Egzersiz yapmak kas kütlenizi artırarak kilo almanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, egzersiz yaptıktan sonra yüksek kalorili yiyecekler tüketerek kalori alımınızı artırabilirsiniz.
  • Protein alımını artırın: Protein alımını artırarak kas kütlenizi artırabilir ve daha fazla kalori alabilirsiniz. Özellikle kırmızı et, tavuk, balık, yumurta, fındık, fasulye ve yoğurt gibi yüksek protein içeren yiyecekleri tüketin.
  • Sağlıklı atıştırmalıklar tüketin: Sağlıklı atıştırmalıklar tüketerek daha fazla kalori alabilirsiniz. Örneğin, badem, ceviz, kurutulmuş meyveler gibi besinler yüksek kalori içerir.
  • Shake tarifleri: Eğer hızlı bir şekilde kilo almak istiyorsanız, yüksek kalorili shake tarifleri de deneyebilirsiniz. Bu tarifler genellikle süt, protein tozu, fındık ezmesi, meyve ve yulaf gibi besinleri içerir.

Ancak, kilo alımını hızlandırmak için hızlı çözümler aramak yerine, sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersiz yaparak yavaş ve istikrarlı bir şekilde kilo almak daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca, kilo alma konusunda bir diyetisyen veya sağlık uzmanından destek almanız da faydalı olabilir.

Hızlı kilo almak sağlıklı bir seçenek olmayabilir ve özellikle kilo alımını hızlandırmak için yeme alışkanlıklarını değiştirmek yerine, sağlıklı bir beslenme planı ve egzersiz programı gibi düzenli bir yaşam tarzı benimsemek daha doğru olabilir. Ancak, kilo almak için bazı öneriler şunlardır:

• Daha fazla kalori alın: Kilolu insanların vücutlarındaki yağ oranı yüksek olduğu için daha fazla kalori tüketmeleri gerekir. Bunun için protein, karbonhidrat ve sağlıklı yağları içeren dengeli bir diyet uygulayın.
  • Egzersiz yapın: Egzersiz yapmak kas kütlenizi artırarak kilo almanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, egzersiz yaptıktan sonra yüksek kalorili yiyecekler tüketerek kalori alımınızı artırabilirsiniz.
  • Protein alımını artırın: Protein alımını artırarak kas kütlenizi artırabilir ve daha fazla kalori alabilirsiniz. Özellikle kırmızı et, tavuk, balık, yumurta, fındık, fasulye ve yoğurt gibi yüksek protein içeren yiyecekleri tüketin.
  • Sağlıklı atıştırmalıklar tüketin: Sağlıklı atıştırmalıklar tüketerek daha fazla kalori alabilirsiniz. Örneğin, badem, ceviz, kurutulmuş meyveler gibi besinler yüksek kalori içerir.
  • Shake tarifleri: Eğer hızlı bir şekilde kilo almak istiyorsanız, yüksek kalorili shake tarifleri de deneyebilirsiniz. Bu tarifler genellikle süt, protein tozu, fındık ezmesi, meyve ve yulaf gibi besinleri içerir.

Ancak, kilo alımını hızlandırmak için hızlı çözümler aramak yerine, sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersiz yaparak yavaş ve istikrarlı bir şekilde kilo almak daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca, kilo alma konusunda bir diyetisyen veya sağlık uzmanından destek almanız da faydalı olabilir.

Katılıyorum yağlı şeyleri yiyip merzifon eşeğine dönmektense kaliteli karbonhidrat ve yağları tüketerek spor eşliğinde vücudu düzgün şekilde büyür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı