Hızlı kilo almak için ne yapılmalı?

Dyt. Ruveyda Kemal hekimim yanımda da "Kilo Almak için Öğünler Nasıl Olmalı?" başlıklı bir yazı yazmıştı.

Özetini söylüyorum. Yediğin şeyin hacmi düşük olacak. Ancak kalorisi yüksek olacak. Örneğin Portakal yemek yerine portakal suyu içeceksin, gibi.

Şöyle de bir uyarı var. Dengeli beslenmeye devam edebilmek çok önemli. Vücudun hala sebze, meyve ve posaya ihtiyacı var.

Diyetisyenimizin yazısı: Kilo Almak için Öğünler Nasıl Olmalı? • Hekimim Yanımda

Dyt. Ruveyda Kemal hekimim yanımda da "Kilo Almak için Öğünler Nasıl Olmalı?" başlıklı bir yazı yazmıştı.

Özetini söylüyorum. Yediğin şeyin hacmi düşük olacak. Ancak kalorisi yüksek olacak. Örneğin Portakal yemek yerine portakal suyu içeceksin, gibi.

Şöyle de bir uyarı var. Dengeli beslenmeye devam edebilmek çok önemli. Vücudun hala sebze, meyve ve posaya ihtiyacı var.

Diyetisyenimizin yazısı: Kilo Almak için Öğünler Nasıl Olmalı? • Hekimim Yanımda
Diyetisyenin ara öğün olarak tatlı önerdiğini görene kadar saygı duymuştum.

Diyetisyenin ara öğün olarak tatlı önerdiğini görene kadar saygı duymuştum.
Merhaba, diyetisyenin instagram ve linkedin hesapları profilinde mevcuttur. Bu şekilde kendisine kolayca ulaşabilirsiniz.

Diğer taraftan, kilo almak isteyen birinin ara öğün olarak tatlı gibi yüksek kalorili şeyler yemesinde tıbbi bir hata göremiyorum.

Merhaba, diyetisyenin Instagram ve LinkedIn hesapları profilinde mevcuttur. Bu şekilde kendisine kolayca ulaşabilirsiniz.

Diğer taraftan, kilo almak isteyen birinin ara öğün olarak tatlı gibi yüksek kalorili şeyler yemesinde tıbbi bir hata göremiyorum.

Kiloyu cips, ekmek, burger, patates kızartmasından alıp bütün organları yağlandırıp merzifon eşeğine dönmek var bir de pirinç, bakliyat, beyaz veya kırmızı et gibi şeyleri yiyerek alıp düzgün bir şekilde kilo almak var.

Kiloyu cips, ekmek, burger, patates kızartmasından alıp bütün organları yağlandırıp merzifon eşeğine dönmek var bir de pirinç, bakliyat, beyaz veya kırmızı et gibi şeyleri yiyerek alıp düzgün bir şekilde kilo almak var.
Sizin için 3 alıntı yapıyorum:

“Sağlıklı şekilde kilo almak için öncelikle vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral, protein, karbonhidrat ve yağ gibi temel besin öğelerinin bol kalori ile alınması önemlidir.””

“Amaç kilo almak oluğunda, ara öğünlerinizde daha az doyarak daha fazla kalori almak için…”

“Diyetinizde hem sağlıklı beslenmeyi hem de kilo almayı hedeflemelisiniz.”

İnanıyorum ki dikkatli şekilde okuduğunuzda daha fazla sağlık bilgisi edineceksiniz.

Link: Kilo Almak için Öğünler Nasıl Olmalı? • Hekimim Yanımda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı