Hızlı kilo nasıl alınır?

diyetkolikte 117 ve max 144 çıktı fakat hesaplama.net sitesinde ise 194 çıktı aynı sayıları girdim ikisinde de.
Hesaplamalarda sizce hangisi daha iyi diyetkolik daha mantıklı sundu gibi geldi.

diyetkolikte 117 ve max 144 çıktı fakat hesaplama.net sitesinde ise 194 çıktı aynı sayıları girdim ikisinde de.
Hesaplamalarda sizce hangisi daha iyi diyetkolik daha mantıklı sundu gibi geldi.
117 çıkan ne oluyor? Günlük protein ihtiyacın falan mı? Hangisi tam olarak doğru ben de bilmiyorum bu arada Ben çıkan sonuçların ortalamasına göre ilerliyordum. En iyi hesaplamayı hastanede vücut analiz tartısı ile yapabilirsin.

günlük protein ihtiyacını hesaplatmıştım ikisi biraz farklı sonuçlar verdi ama ortası 140 - 150 falan oluyor 140 ve 150 almayı deneyeyim hiç olmazsa.

günlük protein ihtiyacını hesaplatmıştım ikisi biraz farklı sonuçlar verdi ama ortası 140 - 150 falan oluyor 140 ve 150 almayı deneyeyim hiç olmazsa.
İki sitede de hareket durumunu seçtin mi? Belki o yüzden de farklıdır.

İki sitede de hareket durumunu seçtin mi? Belki o yüzden de farklıdır.
onlarıda birbirine benzer girdim fakat diyetkolik 115 uygun üst sınır 141 diyor hesaplama.net ise 191 diyor.

onlarıda birbirine benzer girdim fakat diyetkolik 115 uygun üst sınır 141 diyor hesaplama.net ise 191 diyor.
Ortalamasını almalısın bence. Ben ortalamasını alarak ilerlemiştim dediğim gibi. 40 kiloydum 5 ayda falan 48 oldum

Ortalamasını almalısın bence. Ben ortalamasını alarak ilerlemiştim dediğim gibi. 40 kiloydum 5 ayda falan 48 oldum
Bende öyle yapıcam.
Umarım 2 ay gibi kısa sürede 8 kilo ve üstü alabilirim.

Çok teşekkürler yardım için.
Ayrıca diğer herkesede teşekkür ederim
Daha sonralarda aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin. Aktifim bu aralar. Profesyonel değilim ama bildiklerimle elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…