Hızlı kilo nasıl alınır?

Ben yaklaşık 8-9 ay önce baktığım için şuan hiçbiri aklımda kalmadı maalesef. Chatgpt'den sadece günlük beslenmen için yardım al. Beslenme için ne kadar bütçen olduğunu söyleyip bütçene uygun tavsiye alabilirsin veya öğlen yemeğinde ortalama 35 gr protein içerikli ne yiyebilirsin tarzında sorular sorarsın sadece. Kesinlikle kalori ihtiyacını falan ona hesaplattırma. Hepsini yanlış hesaplıyor. Dediğim kanallara da bakarsın biraz. Faydası olacağını düşünüyorum.

macfit buradan ihtiyacın olan şeyleri hesaplayabilirsin.

Pardon macfitte dediğim şeylerin hesaplaması yokmuş ya.
diyetkolik.com hesaplama.net buralardan hesaplayabilirsin.
diyetkolikte 117 ve max 144 çıktı fakat hesaplama.net sitesinde ise 194 çıktı aynı sayıları girdim ikisinde de.
Hesaplamalarda sizce hangisi daha iyi diyetkolik daha mantıklı sundu gibi geldi.

diyetkolikte 117 ve max 144 çıktı fakat hesaplama.net sitesinde ise 194 çıktı aynı sayıları girdim ikisinde de.
Hesaplamalarda sizce hangisi daha iyi diyetkolik daha mantıklı sundu gibi geldi.
117 çıkan ne oluyor? Günlük protein ihtiyacın falan mı? Hangisi tam olarak doğru ben de bilmiyorum bu arada :( Ben çıkan sonuçların ortalamasına göre ilerliyordum. En iyi hesaplamayı hastanede vücut analiz tartısı ile yapabilirsin.

117 çıkan ne oluyor? Günlük protein ihtiyacın falan mı? Hangisi tam olarak doğru ben de bilmiyorum bu arada :( Ben çıkan sonuçların ortalamasına göre ilerliyordum. En iyi hesaplamayı hastanede vücut analiz tartısı ile yapabilirsin.
günlük protein ihtiyacını hesaplatmıştım ikisi biraz farklı sonuçlar verdi ama ortası 140 - 150 falan oluyor 140 ve 150 almayı deneyeyim hiç olmazsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı