Hızlı kilo verince deri sarkar mı?

Kral biraz spontane konuşmuşsun emin ol fazla kardiyo'nun da zararı dokunur. Bilinçli bir şekilde kardiyo yapacağını zannetmiyorum.

Dostum benim yegane tavsiyem 4 ay içerisinde 90-95'ten 65 civarına hızlı bir şekilde düşersen hayatının en büyük hatasını yapmış olursun ben diyorum sonra çok pişman olursun. Benim serüvenim 145kg de başladı bende zamanında ilk başta hızlı kilo veriyordum fakat hem kas kaybettim hem de güçten düştüm.
Koşucam hocam tek bir de ip atlama falan.

Kendimden biliyorum. Çok fazla oturan birisiydim. 2-3 yıl spor geçmişim var ve hala aktif olarak yapıyorum. İlk zamanlarda kendimi kasmayacak şekilde sürekli olarak yaptım ve sarkma tarzı şeyler yaşamadım.

Kasmayacak şekilde'nin altını çizerim konu sahibi daha 13 yaşında olduğunu belirtiyor. Benim düşüncem Kardiyo'yu bilinçli bir şekilde yapmayacak ve zararı dokunacak.

Kral biraz spontane konuşmuşsun emin ol fazla kardiyo'nun da zararı dokunur. Bilinçli bir şekilde kardiyo yapacağını zannetmiyorum.

Dostum benim yegane tavsiyem 4 ay içerisinde 90-95'ten 65 civarına hızlı bir şekilde düşersen hayatının en büyük hatasını yapmış olursun ben diyorum sonra çok pişman olursun. Benim serüvenim 145kg de başladı bende zamanında ilk başta hızlı kilo veriyordum fakat hem kas kaybettim hem de güçten düştüm.
Hocam 1 ara denemiştim. Çok stabil gidiyordum. 120'den 80'e düşmüştüm. 4 ayda fakat çok yavaş yapıyordum. Herhalde çocuk olduğum için.

Kasmayacak şekilde'nin altını çizerim konu sahibi daha 13 yaşında olduğunu belirtiyor. Benim düşüncem'de Kardiyo'yu bilinçli bir şekilde yapmıcayacak ve zararı dokunacak.
Hocam onun dışında ne yapabilirim? Halter falanda alacağım, faydası dokunur mu?

Hocam 1 ara denemiştim. Çok stabil gidiyordum. 120'den 80'e düşmüştüm. 4 ayda fakat çok yavaş yapıyordum. Herhalde çocuk olduğum için.

Hocam onun dışında ne yapabilirim? Halter falan da alacağım, faydası dokunur mu?

Hocam bak eğer hızlı kilo vermeye devam edersen düzenli bir şekilde yapmazsan metabolizman kafayı yer ve yavaşlar. Toparlaması falan çok zor olur metabolizmanın. Halterin falan da yararı dokunur fakat ilk defa yapıcağın için tahminimce saçma hareketler yapacaksın o yüzden en azından spor salonunda bir hocadan yardım alarak yapman en doğrusu olur.

Azmini ve isteğini takdir ediyorum ama hızlı yol en zararlı yol emin ol.

Hocam bak eğer hızlı kilo vermeye devam edersen düzenli bir şekilde yapmazsan metabolizman kafayı yer ve yavaşlar. Toparlaması falan çok zor olur metabolizmanın. Halterin falan da yararı dokunur fakat ilk defa yapıcağın için tahminimce saçma hareketler yapacaksın o yüzden en azından spor salonunda bir hocadan yardım alarak yapman en doğrusu olur.

Azmini ve isteğini takdir ediyorum ama hızlı yol en zararlı yol emin ol.
Peki yürüyüş yapsam, bisiklet sürsem, top oynasam.... Faydası olur mu?

Peki yürüyüş yapsam, bisiklet sürsem, top oynasam... Faydası olur mu?

Tabii ki de faydası olur günlük olarak aktif kal eğer disiplinli bir şekilde her sabah veya gün içinde yürüyüşe veya koşuya çıkarım diyorsan öyle yapmanı tavsiye ederim. Beslenme konusunda genel olarak sağlıklı şeyler tüket kalori hesabı, makro, mikro takibi yapmak senin için şu an çok zor olur. O yüzden sağlıklı şeyler ye ve gün içinde aktif kal.

Tabii ki de faydası olur günlük olarak aktif kal eğer disiplinli bir şekilde her sabah veya gün içinde yürüyüşe veya koşuya çıkarım diyorsan öyle yapmanı tavsiye ederim. Beslenme konusunda genel olarak sağlıklı şeyler tüket kalori hesabı, makro, mikro takibi yapmak senin için şu an çok zor olur. O yüzden sağlıklı şeyler ye ve gün içinde aktif kal.
Hocam zaten motivasyonum çok var. Her türlü yaparım. Tek sıkıntım okullar açılana kadar 90 kilodan 60 kiloya inmek.

@Yulaf Hocam çok şey sordum kusura bakmayın. Basketbola gitsem, faydası dokunur mu? Hem boyum uzar, kilom düşer. Bir de sizin önerdiğiniz sporlar varsa seve seve yaparım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı