Hızlı okuma kitap önerisi

OkumusRonaldo

Yoctopat
Daha fazla  
Ben YKS'ye çalışan bir 12. sınıf öğrencisiyim. Süre konusunda zaman zaman sıkıntılar da çekiyorum elbette tek sebebi bu değildir ama hızlı okuma eğitimleriyle beraber okuma hızının ciddi oranda arttığını iddia edenler var. Bununla alakalı piyasada bir sürü kitap var. Daha önceden açılmış nadir de olsa birkaç tane forum yazısı buldum bunlar da en az 8 10 yıllık ve istediğim gibi bir sonuca ulaşamadım. Artık bu konu yaygınlaştı ve birikimli insanların arttığını tahmin ediyorum. Bu konuda bilgili olan varsa bana bir kitap önerebilir mi? Ha eğer Online kurs eğitim seti falan da aldıysanız bunu da söylemekten çekinmeyin. Başka forumlarda da yazdım cevap veren olmadı.

Ben hızlı okuma eğitimi aldım. Yapılan eğitimlerin okuma hızının artmasında kesinlikle bir artısı olduğunu söylemeliyim ancak YKS öğrencisiysen önerim bir hızlı okuma eğitimine zaman vermen yerine bir paragraf kitabı alıp ona zaman vermen olacaktır.

Uygulamalı anlayarak hızlı okuma teknikleri.
Adında bir kitap var. Hızlı okuma konusunda her şeyi bulabilirsiniz bu kitapta.

Peki faydasını görür müyüz usta? Paragraf sorularında falan.

Ben hızlı okuma eğitimi aldım. Yapılan eğitimlerin okuma hızının artmasında kesinlikle bir artısı olduğunu söylemeliyim ancak YKS öğrencisiysen önerim bir hızlı okuma eğitimine zaman vermen yerine bir paragraf kitabı alıp ona zaman vermen olacaktır.

Onu da aldım da bende okuduğun zaman okuduğunu unutup tekrar başa dönme geriye dönük okuma gibi sıkıntılar da var. Söylenenlere göre çözüyormuş lakin ne almalıyım hangi kursa veyahut kitaba yönelmeliyim onun için buradayım zaten.

Onu da aldım da bende okuduğun zaman okuduğunu unutup tekrar başa dönme geriye dönük okuma gibi sıkıntılar da var. Söylenenlere göre çözüyormuş lakin ne almalıyım hangi kursa veyahut kitaba yönelmeliyim onun için buradayım zaten.
Zaten paragraf kitabı çözmek de genel olarak okuma ve okuduğunu anlama konusunda bir çalışmadır. Paragraf testi çözdükçe zaman içinde okuduğunu anlama yeteneğiniz gelişir ve hızlanırsınız diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı