Hızlı okuma nasıl öğrenilir?

Merhaba. Bundan 5 yıl önce falan Hızlı okuma eğitimi satın almıştım Online. Çalıştım ama sınav senesinde pek işime yaramamıştı. Hızlı okusam da anlayamıyordum.
Şimdi tekrar başlamak istiyorum fakat bunu daha önce başaran var mı? O dönem ne okusam anlayamıyordum. Ne yol izleyebilirim?
Hem Superhızlıokuma'dan aldığım eğitim var hem de Tony Buzan'ın kitabı var elimde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bundan 5 yıl önce falan Hızlı okuma eğitimi satın almıştım Online. Çalıştım ama sınav senesinde pek işime yaramamıştı. Hızlı okusam da anlayamıyordum.
Şimdi tekrar başlamak istiyorum fakat bunu daha önce başaran var mı? O dönem ne okusam anlayamıyordum. Ne yol izleyebilirim?
Hem Superhızlıokuma'dan aldığım eğitim var hem de Tony Buzan'ın kitabı var elimde.
Eğitim alınca şık diye olacak bir şey yok hocam.

Odak ve deneyim çok daha önemli.

Eğitim alınca şık diye olacak bir şey yok hocam.

Odak ve deneyim çok daha önemli.
Ben de nasıl yapıldığını öğrenmek için sordum işte. Başlıkta aslında öğrenebilen var mı şeklinde sormuştum. Çünkü eğer gerçekten işe yaramıyorsa uğraşmak istemiyorum. Ortalamanın biraz altında okuyorumdur muhtemelen anlamak istersem. Yükselttiğimde anlamam düşüyor çünkü anlatılanı yapamıyorum.

Merhaba. Bundan 5 yıl önce falan hızlı okuma eğitimi satın almıştım Online. Çalıştım ama sınav senesinde pek işime yaramamıştı. Hızlı okusam da anlayamıyordum.
Hem superhızlıokuma'dan aldığım eğitim var hem de tony Buzan'ın kitabı var elimde.

İlk önce kitabı sakince yavaş yavaş anlayarak anlamadığın yerlerin altını çizip bulup okuyun sonradan en hızlı okumanızı yapınız böylece belki olabilir.

nasıl kullanıcagınız yada ne yapmanız gerektıgınımı sorucaksınız.
Hayır ben mantığını biliyorum olayın. Fakat işin anlama kısmını halledemiyorum. Ne iç okuma yapmayı kesebiliyorum ne de anlayabiliyorum. Bunları nasıl aştı, ne kadar sürdü, ne yollar izledi bunları soracağım. Yoksa gözleri geliştirmek falan işin kolay kısmı.

Hayır ben mantığını biliyorum olayın. Fakat işin anlama kısmını halledemiyorum. Ne iç okuma yapmayı kesebiliyorum ne de anlayabiliyorum. Bunları nasıl aştı, ne kadar sürdü, ne yollar izledi bunları soracağım. Yoksa gözleri geliştirmek falan işin kolay kısmı.
Mega hafiza musyeri hizmetlerine sorsaniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı