Hızlı ve öfkeli 9 Sean Boswell geri dönecek mi?

352035

Hectopat
Herkese merhaba, biliyorsunuz normalde çıkacak olan hızlı ve öfkeli 9 pandemi dolayısıyla gelecek yıla ertelendi, fragmanını defalarca kez izledim açıkcası pek mantıklı gelmedi ama Han'ın dönüşünü ve özellikle de Sean'ı gördüğüme çok sevindim (sean benim favori karakterimdir) fakat sean çok az bir süre boyuncu gözüküyor ve ortadan kayboluyor. Bildiğiniz gibi hızlı ve öfkeli 3'ten sonra sadece hızlı ve öfkeli 7'de az da olsa görmüştük seanı peki sizce bu filmde sean aileye katılır mı? Ne kadar süre görünür? Ve neela ile twinkie neredeler? Umarım seanı filmin büyük bir kısmında görürüz ve özellikle hızlı ve öfkeli 3'teki son yarış sahnesini gösterirler unutmadan söyleyeyim bence seanın kazanması lazım çünkü öyle kıvrak bir arabayı bir amerikan arabası geçemez evet normal bir yarış olsa geçebilir ama driftte imkansız olduğunu düşünüyorum sizin de görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Ama belki yolları Tokyo'ya düşer Dom'un bir tanıdığı olarak birkaç sahne belki.

Instagram sayfasında ve fragmanda Earl ün ve Sean ın gözüktüğü motor sahnesi vardı yani bu da demek ki öyle hemen gözüküp gitmeyecekler hem hanın dönüşü seanın filme görünmesi için bile bir sebep.

Tüm sevilen karakterleri geri getirdiler, keşke Paul Walker "Brian O'Conner" da olsaydı.

Ayrıca bitmiyor mu artık bu seri? 9. filmin fragmanı uçuk şeyler içeriyor. O kadar dalga geçtik hep uzayda olacak diye. 2 film daha uzatsınlar kesin uzaydayız!

Tüm sevilen karakterleri geri getirdiler, keşke Paul Walker "Brian O'Conner" da olsaydı.

Ayrıca bitmiyor mu artık bu seri? 9. filmin fragmanı uçuk şeyler içeriyor. O kadar dalga geçtik hep uzayda olacak diye. 2 film daha uzatsınlar kesin uzaydayız!
Aynen ya, abi uçakla mıknatısla araba tutular be fragmanda.9 da

Tüm sevilen karakterleri geri getirdiler, keşke paul walker "brian o'conner" da olsaydı.

En azından han gelecek ve ayrıca şöyle bir çelişki var nasıl olurda brianın eşi mia gelirde brian gelmez? En azından kardeşini yine az da olsa göstermeleri lazım ya da iyi bir hikaye uydurmaları lazım çünkü neden mia tek başına gelsin? Çok saçma.

En azından han gelecek ve ayrıca şöyle bir çelişki var nasıl olurda brianın eşi mia gelirde brian gelmez? En azından kardeşini yine az da olsa göstermeleri lazım ya da iyi bir hikaye uydurmaları lazım çünkü neden mia tek başına gelsin? Çok saçma.
Brian evde çocuklara bakıyor demezler inşallah.

Şöyle bir şey okumuştum. Filmin sonunda beyaz bir ekran girip Paul Walker anılacaktı. Son çıkarılacak filmde tabi.
Uzun zamandır bekliyorum bunun olmasını...

Han döndüğüne göre yüksek ihtimal Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden görüntüler göreceğiz demektir. Sean Boswell'in oynadığı karakter sevilen bir karakter, filmin büyük bir yerinde gösterirler mi bilmem ama hatırı sayılır sahne verirler diye tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı