Hızlı ve öfkeli 9 Sean Boswell geri dönecek mi?

bana göre hızlı ve öfkeli serisinin en iyi filmi Tokyo Drifttir çünkü serinin amacını ve konusunu anlatan azda olsa aksiyon olan en iyi filmdir o son yarıştaki sollama beni benden alıyor zaten
Abi internete Lucas Black yazınca gelecek filmi diye bir bölüm var orada yazıyor Fast and Furious 9 diye.

Umarım sean vs dom yarışını gösterirler bu arada bana kalırsa domun tek bir şansı bile yok öyle kıvrak bir arabayı hele bir de drift atarak amerikan aracıyla geçemez.
Abi internete lucas Black yazınca gelecek filmi diye bir bölüm var orada yazıyor Fast and furious 9 diye.

Gelecek zaten fragmandada az da olsa görüyoruz earl ve seanı fakat uzun gözükürler mi bilemem inşallah.

Umarım sean vs dom yarışını gösterirler bu arada bana kalırsa domun tek bir şansı bile yok öyle kıvrak bir arabayı hele bir de drift atarak amerikan aracıyla geçemez.
Geçer, neden geçemesin. Hızlı ve Öfkeli serisi bitmeyen vitesleri ile ünlüdür. ilk 4 viteste geçemez belki ama 10. vitese attığı anda parçalar o yolu.

İlk filmler yarış, arabalar ve kadınlar üzerineydi. Hızlı ve Öfkeli 5'ten sonra aksiyona kaydı. Ama hala soluksuz izliyorum, izliyoruz. Sean ne kadar gözükecek bilmiyorum ancak aileye girebileceğini düşünmüyorum. Hanın arkadaşı tamam, Dom ile tanışıklıkları var ama aileye girebilecek kadar bir iş yaptığını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı