Hobi önerisi

Biraz tuzlu ama lego tavsiye ederim.

Olabilir hocam ama mesela beni birkaç hafta götürecek bir lego seti ne kadardır biliyorsanız önerebilir misiniz?

Bisiklet ile gezmek.

Nedense çok sevmiyorum bisiklete binmeyi.

Kişilik zevklere bağlı. He bana soruyorsan evde garip grup şarkılar açıp akım olan dansları yapmak. "mesela az önce turabi şarkısı dinlerken "RAT dance" denen dans akımını yaptım" çok iyi idi.

düzenleme, ayrıca benim yazdığım run savaşçıları Odin'in kalkanı kitabına profilden bakabilirsin kitapda eğlenceli gelir.

Hocam dans işi bana gelmezde kitap olur gibi ama profilinde bulamadım.

Kaykay kaymayı öğrenebilirsin dostum, fiyatlar azıcık pahalı gelebilir ama :/

Hocam bu her açıdan zor ya.

Ara sıra çizgi roman oku, yavaş okuyorsan fiyatlar da çok pahalı değil.

Hocam kitap okumayı severim haliyle hızlı okurum.

Strateji oyunları oynayabilirsin.

Hocam aslında teknolojiden uzaklaşmak için hobi arıyorum.

Bir film serisi seçip onu izleyebilirsin.

Olabilir belki.

Aslında bilardo eğlenceli oluyor.

Hocam bu da olabilir ama ben daha çok günlük bir şeyler sormuştum.

İyi günler. Film izleyebilirsin. Ek olarak model araç koleksiyonu önerebilirim.

Hocam Hot Wheels koleksiyonum var ama özellikle uzun kartlar filan ateş pahası.

Herkese teşekkürler.

Seni birkaç hafta götürebilecek setler starwars setleri olabilir veya 3000-4000 parçalık modular bina setlerini tavsiye edebilirim. Modular bina setleri 10 binden başlıyor. Starwars ufaklarıda var büyükleride göz gezdirip kendine göre birini seç.

Seni birkaç hafta götürebilecek setler starwars setleri olabilir veya 3000-4000 parçalık modular bina setlerini tavsiye edebilirim. Modular bina setleri 10 binden başlıyor. Starwars ufaklarıda var büyükleride göz gezdirip kendine göre birini seç.
Şimdi aklıma geldi 800 parçalık araba setleride var 2 bin tllik güzeller. Link burda: LEGO sfeyx Technic Lamborghini Huracán Tecnica 42161 Oyuncak Yapım Seti (806 Parça) news sfey 997516Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Olabilir hocam ama mesela beni birkaç hafta götürecek bir lego seti ne kadardır biliyorsanız önerebilir misiniz?

Nedense çok sevmiyorum bisiklete binmeyi.

Hocam dans işi bana gelmezde kitap olur gibi ama profilinde bulamadım.

Hocam bu her açıdan zor ya.

Hocam kitap okumayı severim haliyle hızlı okurum.

Hocam aslında teknolojiden uzaklaşmak için hobi arıyorum.

Olabilir belki.

Hocam bu da olabilir ama ben daha çok günlük bir şeyler sormuştum.

Hocam Hot Wheels koleksiyonum var ama özellikle uzun kartlar filan ateş pahası.

Herkese teşekkürler.

Bunu da dinleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer teknik elektroniğe ve iletişim tekniklerine ilginiz varsa kendi hobim olan amatör telsizciliği (amatör radyo operatörlüğü) önerebilirim. Fakat eğer başlamak isterseniz lisans almalısınız, sınavı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı