Hobi önerisi

Mekanik şeylerle uğraşmak her zaman eğlencelidir tavsiye ederim. Eski nesil konsollar bulup internetten bularak tamir edip modlayabilirsin, bisiklet alıp tamir edip modifiye edebilirsin. İmkan varsa ucuz yollu Tofaş şahin alıp onu bile kendin internetten bakarak tamir edebilirsin. Koleksiyonlar yapabilir ve bu koleksiyonlar için şehrin dört bir yanını gezebilirsin.

Benim de hayalimde klavye koleksiyonu yapıp onları istediğim gibi modlayıp özelleştirmek var.

Mekanik şeylerle uğraşmak her zaman eğlencelidir tavsiye ederim. Eski nesil konsollar bulup internetten bularak tamir edip modlayabilirsin, bisiklet alıp tamir edip modifiye edebilirsin. İmkan varsa ucuz yollu Tofaş şahin alıp onu bile kendin internetten bakarak tamir edebilirsin. Koleksiyonlar yapabilir ve bu koleksiyonlar için şehrin dört bir yanını gezebilirsin.
Elim hiç yatkın değil valla hocam ya, ucuza banli xbox 360 falan bulabilirsem deneyebilirim ama.

Merhaba, küçük bir balık akvaryumu kurabilirsiniz. İlk önce 50cm boyutunda altta bıraktığım linkteki gibi bir akvaryumu Petshop'larda bulabilirsiniz. Akvaryumu aldıktan sonra içine eğer yavru vs istemiyorum çok çiftleşmesinler derseniz Japon balığından en fazla 5, yavrusu olsun bakarım derseniz lepistes balıklarından en fazla 7 tane alıp içine koyabilirsiniz. Daha sonra içine renksiz taşlar ekleyip süsleyerek veya bitki kumu koyup içerisindeki bitkileri yetiştirebilirsiniz. Ayda 1 vs. temizliğiyle uğraşırsınız ama aparatları var ve kolay bir şekilde yapılabiliyor. Bizzat kendim uzun zamandır besliyorum ve bayağı keyif alıyorum. Biraz maliyetli ama bayağı güzel bir hobi.

Akvaryum örneği: https://www.hepsiburada.com/keyf-cam-akvaryum-50-x-20-x-35-cm-mavi-pm-HBC00000BJ2CY

Not: Petshop'larda akvaryumlar ve balıkları daha ucuza bulabilirsiniz.
Çok ilginç geldi hocam, buna kesin bakacağım.

Satranc, masa tenisi, kutu oyunlari
Satrancı baya oynuyordum önceden, tekrar başlayabilirim tesekkurler öneri için.

Elim hiç yatkın değil vallahi hocam ya, ucuza banli Xbox 360 falan bulabilirsem deneyebilirim ama.

Çok ilginç geldi hocam, buna kesin bakacağım.

Balık bakmak cidden insanı sakinleştiriyor. Bazen temizledikten sonra şelale motorunu ve LED'leri çalıştırıp ışıklar kapalıyken saatlerce izlediğim oluyor.

Elim hiç yatkın değil vallahi hocam ya, ucuza banli Xbox 360 falan bulabilirsem deneyebilirim ama.

Xbox 360'larda ban var mı bilmiyorum ama uğraşılacak bir iş. Ben bu zamana kadar 2 PS3 1 PS2 2 PSP tamir edip modifiye ettim. PSP'de 2 oyun PS3'te 5-6 oyun PS2'de hiç oyun bitirmedim ama modlaması eğlenceliydi.

Hocam ben bir aralar ikinci el bozuk iPhone 6S Plus vs alıp batarya değişimi, ekran değişimi vs yapıyordum. O da gerçekten güzel oluyordu.

Nasıl başlayabilirim önerdiğin youtube kanalı gibi bir şey var mıdır

Nasıl başlayabilirim önerdiğin YouTube kanalı gibi bir şey var mıdır?

Herhangi bir ucundan tutup başlayabilirsin. Yapmak istediğin şeyi belirleyip yapmaya çalış. Yapamadığın yerlerde internetten yardım al devamını zamanla çözersin zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı