Hobi olarak boks yapmak mümkün mü?

• Konuyu başlatan 10MG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.723

10MG

Hectopat
Daha fazla  
Gittiğim spor salonunda bazı boksör antrenörler var ve belli bir miktar karşılığında veriyor. Ben öyle biliyorum, ücretsiz de olabilir. Boksa başlayıp kendimi savunma ve 2-3 teknik öğrensem ve ardından devam ettirmesem sorun olur mu arkadaşlar? Maçlara vs çıkma gibi bir niyetim yok.

Olur, ben öyle yapıyorum. Maçlara çıkmak zorunda değilsin zaten ama arada çıksan iyi olur, asıl geliştiren şey maçlar zaten.
Hocam yanlış anlamayın lütfen. Ama hiç maçlara çıkma niyetim yok gerçekten. Peki bu öğrenmenin bir sınırı var mı ?

Bende hobi olarak yapıyorum ama maçlarada çıkıyorum boks yaptığım zamanlar özgüvenim yerine geliyor ama yinede istemiyorum derseniz kimse sizi zorlamaz.

Hocam yanlış anlamayın lütfen. Ama hiç maçlara çıkma niyetim yok gerçekten. Peki bu öğrenmenin bir sınırı var mı?

Sınır derken? Sınırının olduğunu sanmıyorum. Kendini sürekli geliştiriyorsun çünkü.

Maç kötü bir şey değil, korkmana da gerek yok zaten, sikletine göre biriyle dövüşürsün. Ben de tırsıyordum ama inan hiçbir şey olmuyor.

Bende hobi olarak yapıyorum ama maçlarada çıkıyorum boks yaptığım zamanlar özgüvenim yerine geliyor ama yinede istemiyorum derseniz kimse sizi zorlamaz.
Bu öğrenmenin bir sınırı var mı peki hocam? 3 ay savunabilir miyim mesela kendimi rahatça

Sınır derken? Sınırının olduğunu sanmıyorum. Kendini sürekli geliştiriyorsun çünkü.

Maç kötü bir şey değil, korkmana da gerek yok zaten, sikletine göre biriyle dövüşürsün. Ben de tırsıyordum ama inan hiçbir şey olmuyor.
Karşıma kaan kazgan gibi bir kişi gelecek diye korkuyorum 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı