Hobileriniz var mı?

En sevdiğiniz hobiler neler?

  • Futbol, basketbol, tenis veya voleybol

  • İşin içinde top olan diğer hobiler

  • Bilgisayar oyunu oynamak

  • Bilgisayar ile vakit geçirmek

  • Telefon veya konsol ile vakit geçirmek

  • Hayvanlar ile vakit geçirme

  • Tavla, satranç, dama, kart oyunları ve masa oyunları

  • Dövüş sporları veya herhangi bir araç sürme

  • Hobim yok fobim var

  • Esrarengiz gizli ilimler doğrultusunda farklı bir hobim var


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Missing texture.
1605452649933.png
 
Seçeneklerde kitap okumak, müzik ve film nasıl olmaz?
Müzik ve film için telefon ve PC seçenekleri var. Kitabı da en son seçeneğe sayarsın 🙂 Sayfaları koklayarak okuyan tanıdığım vardı mesela... Yeni sıfır kitap kokusu ile kendinden geçiyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
2009 yılında gitar çalmaya başlamıştım, mümkün olduğunca çalmaya çalışıyorum fakat iş nedeniyle biraz aksattım bu aralar. Yeni bir elektro gitar alma hevesindeyim, onunla biraz aşka gelirim sanıyorum.

Kitap okumayı seviyorum, hatta kız arkadaşımı da biraz heveslendirmek adına bir sayfa açmıştım Instagram üzerinden. Sağ olsun İstanbul trafiği, metrosu, beklemesi derken okuyacak birçok zaman bulabiliyordum. Şu an biraz yoğun bir dönemdeyim, sürekliliğim olmuyor maalesef.
"İnsan Olmak"- Engin Geçtan şu an okuduğum kitap.

Yeteri kadar Battle Royale, Multiplayer FPS oynadığımı düşünüyorum, olabildiğince hikayeli oyunları da oynamaya çalışıyorum. Birazdan Steam alışverişimi de yaparım gibi duruyor. Oynamaya zaman bulabiliyor musun diye sorarsan, hayır. Haftada belki bir gün kaptırıyorum kendimi geceleri.

Yazılımla uğraşıyorum fakat alanı çok geniş. Birçok yeni teknoloji, farklı alanlar var. Olabildiğince onlara da ilgi göstermeye çalışıyorum. Freelance işler oluyor bazen, canım sıkılırsa onlara bakınıyorum. Eskiden parası içindi, fakat şu an biraz zevkine.

Her gün sabah kalkıp, kahve yapıp satranç oynayan bir deliydim. Şu an bir duruldum, Udemy' den eski Türkiye şampiyonunun eğitimini aldım. Gayet güzel anlatıyor, birkaç seviye atlatır bana :)

Evimde alanım var, tohum ekmek istiyorum fakat almaya vakit bulamadım. Bir de bir alan ayarlayıp tamirat yapmak istiyorum fakat ona da bir türlü fırsat olmadı.

Sosyal medyada ve oyunlarda olabildiğince az vakit geçirmenizi, değerli vakitlerinizi sevdiklerinizle harcamanızı şiddetle öneriyorum :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı