Hoca ders anlatmıyor

Zorteux

Zeptopat
Daha fazla  
Hocam ders anlatmıyor. Daha 3 hafta oldu, çok bir şey beklemiyorum ama bir ünite bitirdik ve hala bir kere bile bir şey anlatmadı. Hocanın savunması ise yeni sistem bu oluyor ama bu sistem tam anlamıyla böyle değil, işine geldiği gibi yapıyor. Kendimi bilgidiz yetişiyormuş gibi hissediyorum, ileride daha da zorlanacak gibi hissediyorum. Videolar izliyorum ama gene de yaramıyor. Derse bir de sözlü yapıp bize eksi artı veriyor ve tüm sınıfı siz boş insanlarsınız bakışlarını bile boş diyerek ilk haftalardan bizi aşağılıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. CİMER'e şikayet etsem mi diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

Hocam ders anlatmıyor. Daha 3 hafta oldu, çok bir şey beklemiyorum ama bir ünite bitirdik ve hala bir kere bile bir şey anlatmadı. Hocanın savunması ise yeni sistem bu oluyor ama bu sistem tam anlamıyla böyle değil, işine geldiği gibi yapıyor. Kendimi bilgidiz yetişiyormuş gibi hissediyorum, ileride daha da zorlanacak gibi hissediyorum. Videolar izliyorum ama gene de yaramıyor. Derse bir de sözlü yapıp bize eksi artı veriyor ve tüm sınıfı siz boş insanlarsınız bakışlarını bile boş diyerek ilk haftalardan bizi aşağılıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. CİMER'e şikayet etsem mi diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım?
9.sınıftamısınız?

Hocam ders anlatmıyor. Daha 3 hafta oldu, çok bir şey beklemiyorum ama bir ünite bitirdik ve hala bir kere bile bir şey anlatmadı. Hocanın savunması ise yeni sistem bu oluyor ama bu sistem tam anlamıyla böyle değil, işine geldiği gibi yapıyor. Kendimi bilgidiz yetişiyormuş gibi hissediyorum, ileride daha da zorlanacak gibi hissediyorum. Videolar izliyorum ama gene de yaramıyor. Derse bir de sözlü yapıp bize eksi artı veriyor ve tüm sınıfı siz boş insanlarsınız bakışlarını bile boş diyerek ilk haftalardan bizi aşağılıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. CİMER'e şikayet etsem mi diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Ma.

Maalesef 9. sınıfsanız yeni sistemde öğretmen'nin önde değil de öğrenci'nin önde olduğu bir sisteme geçildi yani artık öğrenci kendi öğrenmek zorunda.

9. sınıfsanız müfredatınız farklı, ondan dolayı olabilir. Hakaret konusunda MEB’e dilekçe yazıp CİMER’e şikayet edebilirsiniz. Okul yönetimine söylemeye çalışmayın, müdürünüz iyi değilse öğretmeni savunacaktır.

Daha önce şöyle bir olay yaşamıştım. Edebiyat öğretmenimiz sene başında sınıfa sorup, oy çoğunluğuna göre hiç ders işlememişti. İlerleyen zamanlarında durumu okulumun idaresine bildirmiştim ve öğretmen uyarılmıştı.

Siz de okulunuzun idaresine durumu güzel bir dille bildirmeyi deneyebilirsiniz. Muhtemelen söz konusu öğretmeni uyarırlar.

9. sınıfsan olabilir. Yeni müfredat çok saçma olmuş bu konuda. Bir tanıdığım söyledi. Daha hiç konu işlemeden hoca 5 sayfa fotokopi vermiş hepsi boşluk doldurmali. Yapmaya çalışın yeni müfredat böyle demiş bir de. Bir de bunlara gore performans notu verilecekmis. Çok komik bir durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı