Hoca eksik puan verdi

DarkAngel789

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
882
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, hoca bana fizikten 55 aldın dedi. Ben de o kadar çok çalışmıştım ki 55 almam imkansız. Neyse hocayla birlikte ilk soruyu kontrol ediyoruz. 10 puan değerinde klasik soru, ben bütün işlemleri doğru yapmışım. Sonuçta doğru ama o soruda 6/2 vardı, ben silmeyi unutmuşum önceden yapmıştım .6/2'yi hocaya diyorum kalmış orada diyor ki sen cevabı nereden buldun, anlatıyorum burada bunu şurada şunu yaptım diye. Halen bana diyor ki oğlum sen nereden buldun, sonra sinirimi yatıştırdım sonuçta karşımdaki bir öğretmen. Sonra bir test sorusunda kaldı, gözüm doğru yapmışım ama yanlış saymı. Ş onu da ama izin vermedi bakmama, zoruna gitti aldı kağıdı. Sınıfta yok böyle yok, şöyle falan filan konuştu sonra dedi ki oğlum sen bu cevabı nereden buldun izin vermedi anlatmama. Bana kopya muamelesi yaptı, ben de hocam en önde oturuyorum ve sınava sizin dersinizde girdik nasıl çekeyim ve çeksem bile arkamda o kadar insan var. Elbetki biri çıkıp söyler dedim, dönüp bana dedi ki bilmiyorum artık.
Not: Bence bu hoca tatlı dilden anlamayacak yarın müdürle konuşayım.
2. not: Lise 1'e gidiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tarih sınavından 97 almıştım. 100 aldığıma çok emindim hocaya 3 puanı nerden kıstığını sorduğumda bir sorunun cevabına 2 adet bilgi yazdığım için kırmış. Deftere yazdığının aynısını istemiş 3 tane yazdırmıştı ancak sınavda 3 adet yazın demiyordu. Maalesef ruh hastası hocalar çok.
 
10. sınıf 1. dönemde şerefsiz bir matematik hocam vardı. Adam sınıfla dalga geçiyordu resmen. Sınıfın en çalışkan öğrencilerinden biriydim. Not tutuyordum, kimi zaman soruya ilk ben cevap veriyordum, konuşmuyordum. Ama gel gör ki sözlüye 60-60 girmiş. Matematik dersi olmasa eyvallah ama 5 kredilik dersti. Benimle aynı tutumu gösteren bir çocuk daha vardı sınıfta. Ama benden farkı hocaya aşırı çok yalakalık yapmıştı. Bir de A kişisi var dersle bir alakası yok sadece sınav notu yüksek. Yalaka olan çocukla birlikte A kişisine 90-90 girdi. Benim çok zoruma gitti. Hocayla konuşmaya gittiğimde bana A kişisinde umut, gelecek olduğunu gördüğünü söylemişti. Yalaka olan çocukla birlikte A kişisini geçirmek istediği için geçirdiğini söyledi. Son olarak da bana hocaya böyle bir şey sormamın yanlış olduğunu söyledi ve gönderdi. Daha sonra baktığımda yalaka çocuğun sözlüsünü 50-50 olarak değiştirmiş. Bir de bana senin yüzünden sözlük düştü ayağı yapıyor. Sinirden içinden geçecektim çocuğun da okuldayız diye yapmadım. O an hocanın yaptığı şeyin yanlış olduğunu bilsem direk aileme dilekçe yazdırırdım. Sizde hakkınızı aramadan önce bir düşünün. (O hoca 2. Dönem başka bir okulda beden öğretmeni olmuştu)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı