Hoca ile tartıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Marklux

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün öğleden sonra okula telefon getirdim. Zil çalmadan önce sırama geçip telefonumu açarak oynamaya başladım. Sonra kapıda nöbetçi hocayı gördüm. Hocam beni görüp telefonu vermemi istedi. Ben de vermeyeceğimi söyledim. Hocam tekrar vermemi istedi. Şahsi telefonum olduğu için vermeyeceğimi belirttim. Hocam şahsi telefonun neden okula getirdiğimi sordu. Ben de telefonu size vermem, sınıf öğretmenine veya müdüre teslim ederim dedim, ve hoca gitti.

Zil çaldı ve dersin ortasında nöbetçi öğrenci geldi, müdürün çağırdığını söyledi. Gittim müdürün odasına ve rehber öğretmen bana neden böyle davrandığımı sordu. Ayrıca disipline gideceğimi veya özür dileyip konuyu kapatabileceğimizi belirtti. Ben de tamam, dilerim dedim ve doğrudan çıktım. Hocayı gördüm ama özür dilemedim çünkü ortada özür dilememi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Süreç nasıl olur?

Merhaba, bugün öğleden sonra okula telefon getirdim. Zil çalmadan önce sırama geçip telefonumu açarak oynamaya başladım. Sonra kapıda nöbetçi hocayı gördüm. Hocam beni görüp telefonu vermemi istedi. Ben de vermeyeceğimi söyledim. Hocam tekrar vermemi istedi. Şahsi telefonum olduğu için vermeyeceğimi belirttim. Hocam şahsi telefonun neden okula getirdiğimi sordu. Ben de telefonu size vermem, sınıf öğretmenine veya müdüre teslim ederim dedim, ve hoca gitti.

Zil çaldı ve dersin ortasında nöbetçi öğrenci geldi, müdürün çağırdığını söyledi. Gittim müdürün odasına ve rehber öğretmen bana neden böyle davrandığımı sordu. Ayrıca disipline gideceğimi veya özür dileyip konuyu kapatabileceğimizi belirtti. Ben de tamam, dilerim dedim ve doğrudan çıktım. Hocayı gördüm ama özür dilemedim çünkü ortada özür dilememi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Süreç nasıl olur?

Okullarda yasak nöbetçi hocada görevini yapıyor sonuçta nöbetçi olduğu için özür dile küçük bir konuyu uzatmaya gerek yok.

Özür dilemek kötü bir şey değil kardeşim erdemlik sonuçta sen kuralları çiğnemişsin hocanda durduk yere bağırmamış sana.
Dersteki öğretmene vereceğimi belirttim hocaya, ayrıca sırf bana ait olan telefonumu vermediğim için özür mü dileyeceğim?

Dersteki öğretmene vereceğimi belirttim hocaya
Nöbetçi olan hoca o anda almak istemiş demek ki. Hocanız sizden emir mi alacak? Size ait olan telefon okul sınırları içinde kurallar dahilinde sizindir. İstediğiniz gibi davranamazsınız.

Nöbetçi olan hoca o anda almak istemiş demek ki. Hocanız sizden emir mi alacak? Size ait olan telefon okul sınırları içinde kurallar dahilinde sizindir. İstediğiniz gibi davranamazsınız.
Ben o hocadan mı emir alacağım?

Ben o hocadan mı emir alacağım?
Evet. Hem büyüğünüz hem hocanız. Haddinizi bileceksiniz. Ben de yıllarca dirsek çürüttüm okulda. Hocalarıma saygısızlık yapmadım. Hocanızın haksız olduğu bir durum varsa idare ile görüşür ve çözersiniz. Hocaya diklenerek değil.

Niye vermiyorsun ? Bir de vermedim diyorsun pişkin pişkin. Hocan senin. Haklı olsan hakkını ara diyeceğimde üstüne bir de zorlamışsın durumu . Özür dilemek niye bu kadar zor. Özür dile olay yumuşasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı