Merhaba, bugün öğleden sonra okula telefon getirdim. Zil çalmadan önce sırama geçip telefonumu açarak oynamaya başladım. Sonra kapıda nöbetçi hocayı gördüm. Hocam beni görüp telefonu vermemi istedi. Ben de vermeyeceğimi söyledim. Hocam tekrar vermemi istedi. Şahsi telefonum olduğu için vermeyeceğimi belirttim. Hocam şahsi telefonun neden okula getirdiğimi sordu. Ben de telefonu size vermem, sınıf öğretmenine veya müdüre teslim ederim dedim, ve hoca gitti.
Zil çaldı ve dersin ortasında nöbetçi öğrenci geldi, müdürün çağırdığını söyledi. Gittim müdürün odasına ve rehber öğretmen bana neden böyle davrandığımı sordu. Ayrıca disipline gideceğimi veya özür dileyip konuyu kapatabileceğimizi belirtti. Ben de tamam, dilerim dedim ve doğrudan çıktım. Hocayı gördüm ama özür dilemedim çünkü ortada özür dilememi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Süreç nasıl olur?
Zil çaldı ve dersin ortasında nöbetçi öğrenci geldi, müdürün çağırdığını söyledi. Gittim müdürün odasına ve rehber öğretmen bana neden böyle davrandığımı sordu. Ayrıca disipline gideceğimi veya özür dileyip konuyu kapatabileceğimizi belirtti. Ben de tamam, dilerim dedim ve doğrudan çıktım. Hocayı gördüm ama özür dilemedim çünkü ortada özür dilememi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Süreç nasıl olur?