Hoca ile tartıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet. Hem büyüğünüz hem hocanız. Haddinizi bileceksiniz. Ben de yıllarca dirsek çürüttüm okulda. Hocalarıma saygısızlık yapmadım. Hocanızın haksız olduğu bir durum varsa idare ile görüşür ve çözersiniz. Hocaya diklenerek değil.
Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum, ayrıca diklenmeden söyledim.

Keşke nöbetçi öğretmene verseydiniz. Bu arada yakalanmışsınız ve telefon tutmak gerçekten suç. Özür dilemek küçük düşürmez, erdemdir. Siz de kendinizi tarafsız bir şekilde analiz edin. Burada yazan arkadaşlara ve bana hak vereceksiniz büyük ihtimalle.

Keşke nöbetçi öğretmene verseydiniz. Bu arada yakalanmışsınız ve telefon tutmak gerçekten suç. Özür dilemek küçük düşürmez, erdemdir. Siz de kendinizi tarafsız bir şekilde analiz edin. Burada yazan arkadaşlara ve bana hak vereceksiniz büyük ihtimalle.
Özür dilemeyeceğim çünkü ortada bir saygısızlık yok, düzgün bir dil ile vermeyeceğimi belirttim. Disipline verip vermemesi ona kalmış.

Saygısızlık yapmadığını belirtiyorsun öğretmenine karşı geliyorsun, bu da bir saygısızlık değil mi? O gittiğin okul senin babanın çiftliği değil, oradaki kurallara ve nizama uymak zorundasın. Umarım hak ettiğin cezayı alırsın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı