Hoca proje ödevi verebilir mi?

Bir İnsan 365

Decapat
Hocam merhaba Elazığ'da yaşıyorum depremden dolayı 2. dönem yazılıları zorunlu değil bende din kültürü, fizik ve edebiyat derslerinin sınavlarına girdim ve ortalamam 78 ancak biyoloji ve matematik derslerinde ilk dönem kalmıştım ve bu yüzden belge alamayacağım ve 2. dönem sınavlara girmediğim için hocalar sözlü giremiyorlar. Bu yüzden aklıma şu soru geldi eğer hocalardan proje alabilirsem geçebilirim hocalardan şu an proje istesem verebilirler mi?

Kötü anlatımım için kusura bakmayın, şu an moralim bozuk çok mutsuzum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba Elazığ'da yaşıyorum depremden dolayı 2. dönem yazılıları zorunlu değil bende din kültürü, fizik ve edebiyat derslerinin sınavlarına girdim ve ortalamam 78 ancak biyoloji ve matematik derslerinde ilk dönem kalmıştım ve bu yüzden belge alamayacağım ve 2. dönem sınavlara girmediğim için hocalar sözlü giremiyorlar. Bu yüzden aklıma şu soru geldi eğer hocalardan proje alabilirsem geçebilirim hocalardan şu an proje istesem verebilirler mi?

Hocadan hocaya değişir proje isterlerse eğer veriyorlar fakat Max 1 tane dersten proje verirler muhtemelen denemekten zarar gelmez dostum.

Öncelikle geçmiş olsun sözlü giremedikleri gibi projede veremezler diye biliyorum.

Hocam önceden edebiyat ve kimya dersinden proje almıştım sanırsam artık veremezler. :(
Neyse ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Bir dönem içinde aldıysan bunları yani bu dönem evet alamazsın muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı