Hogwarts Legacy 1099 TL oldu!

Ama bu durum sömürülmeye açık, şöyle düşün çevrende 5 tane market. 1 tanesinde ürünlerin fiyatı 5'te 1 fiyatına satılıyor. Bu sefer tüm insanlar o markete doluşmaz mı?

Global olarak bu olduğu için zaten fiyatlara müdahale edildi. Türkiye oyun satışlarında Avrupa ile yarışır hale geldi. Sizce bu grafikte sadece Türkiye'de olanlar mı var :D

Biz öğrenciler olarak haklıyız, biz bu oyunları alamayız. Çözüm aramak gerekirse, Türkiye'ye vb yerelleştirme için kimlik doğrulaması gibi bir adım atılacak. Ya da Türk ekonomisi düzelecek. Şu an oyun pahalı geliyor ama 1000TL 35 dolar falan yapıyor.

Ki bu noktada kimlik doğrulaması vb ile uğraşacaklarını düşünmüyorum. Affedersin de şu an Afrika'da aç insanlar sizin ne kadar umrunuzdaysa avrupalılar veya bir başkaları içinde siz o kadar umurlarındasınız.

Global'de bu kadar ezik bir ülke olmamalıydık. Ekonomik durum yüzünden resmen oyun şirketlerine yalvaracağız.

Günlük market zamları ile yarışıyoruz. 2-3 ay önce 1 kilo çiğ köfte 150 TL idi. Şimdi baktım, 350TL olmuş. Bulgur bu kadar pahalı nasıl olabilir ya...

Beklenen zamdı, yapacak bir şey yok. İndirimde gördüğünüz oyunları doğrudan satın alın.

Ps3-4 şu anda da xbox series X kullanıcısıyım PC de steam sağolsun kur sayesinde ps4 ve şu anki dönemde bile fiyatlandırmaya göre konsoldan ucuza oyun alma imkanı oldu ama şu anki durumda oyun fiyatları belli dolar euro kuru belli neden ölüm haberi gibi kötü duyuruluyor ekonomiden dolayı fiyat güncellemesi ve bazı oyunlara bu para verilmez max şu para verilir diyenleri de anlamıyorum oyun 50$ 60$ eskiden daha az TL ye karşılık gelmesi bir şey ifade etmez şu anki kur ve durum bu ve yurt dışında konsol marketinde de steam de de aynı MW3 ile konsol ve pc oyun fiyatının aynı olması başladı . Ayrıca oyunu daha önceden alamayanlara da geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı