Hogwarts Legacy, 2023'te ABD'de de satış olarak Call of Duty Modern Warfare 3'ü geçti

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Avrupa'da FIFA'yı geçmek nasıl çok zorsa ABD gibi bir ülkede de Call of Duty'i geçmek çok çok zor bir şey. Senelik 70 dolar verip işten dönünce Call of Duty oynayan yoğun bir oyuncu kesim var ve bunların sayısı az olmadığı için genelde ABD'de de hep en çok satan oyun Call of Duty oluyordu.

Hogwarts Legacy'nin Call of Duty'i geçmesi Harry Potter markasının ne kadar büyük olduğunu kanıtlar nitelikte. Nitekim Hogwarts Legacy bazı noktalarda ortalamanın bile altında kalan ortalama bir oyundu.

Kaynak:

Son düzenleyen: Moderatör:
DLC'yi oyun yaparsan olacağı buydu. Artık firmalar öyle sırf yaptığı oyun kaliteli olsun, oynarken vay be harbiden iyi oyunmuş demek için değil, para için yapıyorlar. Bu dediğim örneği çoğu oyun firmasının 2015'ten önceki yaptıkları oyunlara bakarsanız anlaması çok zor olmaz.

DLC'yi oyun yaparsan olacağı buydu. Artık firmalar öyle sırf yaptığı oyun kaliteli olsun, oynarken vay be harbiden iyi oyunmuş demek için değil, para için yapıyorlar. Bu dediğim örneği çoğu oyun firmasının 2015'ten önceki yaptıkları oyunlara bakarsanız anlaması çok zor olmaz.

Onunla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hatta satış sayısında diğer oyunlarını geride bırakamış olması lazım öyle açıklama yapmışlardı. Harry Potter devasa bir marka olduğu için ortalama belki ortalamanın bir tık üstü sayılabilecek bir oyun olmasına rağmen çok sattı.

Onunla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hatta satış sayısında diğer oyunlarını geride bırakamış olması lazım öyle açıklama yapmışlardı. Harry Potter devasa bir marka olduğu için ortalama belki ortalamanın bir tık üstü sayılabilecek bir oyun olmasına rağmen çok sattı.
O mesajı yazarken aslında biraz olaya genel açıdan bakarak yazdım. Günümüzde çıkıp da çok satan ve güzel oyunlar var zaten. Oyun serilerine baktığımız zaman benim dediğim biraz mantıklı oluyor. Mesela NFS serisinin önceden çok kaliteli bir seriyken şuan öyle değil. Ya da Call Of Duty mesela. Far Cry'da dahil olabilir bence. Benim gördüklerim bunlar yani eskiden iyi olupta şuan çok satmayan veya ilgi görmeyen oyun serileri. Yanlış düşünüyor da olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı