Hogwarts Legacy, EMPRESS tarafından kırıldı!

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 54.001
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi bari Denuvo kaldırılır da saçma sapan droplar olmaz.

Bu arada bütün Denuvo oyunları kırılıyor fakat her işlemcide aynı sonucu veremediği için Beta aşamalarından hiç çıkamayabiliyorlar.

1 haftadır kırıldı diye açılan kaçıncı konu bu arkadaş. Kırıldı da oyun nerede yahu. Bekleyin önce bir yayınlansın ne bu heyecan bu kadar. Harry Potter hayran kitlesi de ayrı kansermiş bu oyunla iyice emin oldum.
Kanser olmaya yer aramış gibisin. Usule aykırı bir şey varsa konu kapatılır zaten. Nasıl bir kitleyi hedef göstermeye kadar ilerliyor iş hayret doğrusu.

Oyunu ilk Crack'li oynayalım tabii indirim falan olunca artık gider satın alırız.
Her şeyin bir bedeli var sonuçta.

Aynen kardeşim. Bende öyle düşünüyorum zaten. Şöyle yüzde 50 indirim olursa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
%50 olması 1 yıl sonrasında mümkün olabilir aslında.

Merhaba, oyunu gerçekten 2 hafta sonra orjinal alacağım Steam üzerinden. Ama şimdi FPS değerlerime bakmak istiyorum özellikle, EMPRESS'in Telegram üzerinden link aldım ve Torrent indirdim, lakin oyun açılmıyor. Direkt Steam mağazasına yönlendirme yapıyor oyun için.

Merhaba, oyunu gerçekten 2 hafta sonra orijinal alacağım Steam üzerinden. Ama şimdi FPS değerlerime bakmak istiyorum özellikle, Empress'in Telegram üzerinden link aldım ve Torrent indirdim, lakin oyun açılmıyor. Direkt Steam mağazasına yönlendirme yapıyor oyun için.

Kanka daha crack çıkmadığı için Steam'e atıyor. Maddi durumun var ise orijinal al ama Denuvo yüzünde performans sorunları yaşanıyor sistemin çok iyi değilse boşuna para vermeni istemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı