Hogwarts Legacy Epic'te 10.000 TL

@Penetrator God

Yine klasik oyun sisirme vakasi. Cyberpunk 2077 misali. Oyun ciktiktan sonra sövenleri seyredecegiz gibime geliyor. Ben oyunu merak ederekten aldim. Cikisina 2 ay kaldi saniyorken bir baktim ki daha 6 ay varmis. Elimde patladi :D

Simdi iade edip Gotham Knights'i alasim var.

@Penetrator God

Yine klasik oyun sisirme vakasi. Cyberpunk 2077 misali. Oyun ciktiktan sonra sövenleri seyredecegiz gibime geliyor. Ben oyunu merak ederekten aldim. Cikisina 2 ay kaldi saniyorken bir baktim ki daha 6 ay varmis. Elimde patladi :D

Simdi iade edip Gotham Knights'i alasim var.

Yani böyle bir oyundan ne bekleniyordu o da tartışılmalı. Harry Potter ile alakalı günümüze kadar bir tane doğru düzgün oyun yoktu adı duyulmuş. Bence biraz şüpheyle yaklaşılmalı ve ön siparişten kaçınılmalı.

Harry Potter ile alakalı günümüze kadar bir tane doğru düzgün oyun yoktu adı duyulmuş. Bence biraz şüpheyle yaklaşılmalı ve ön siparişten kaçınılmalı.

Acikcasi Harry Potter hakkinda hicbir sey bilmiyorum desem yeridir. Filmlerini izlemedim, kitabini da okumadim. Oynanisi hosuma gitti sadece. Bir oyun genelde cok övülüp göklere cikarildigi zaman hayal kirikligi oluyor. Beklentileri fazla yüksek tutmamak lazim.

Acikcasi Harry Potter hakkinda hicbir sey bilmiyorum desem yeridir. Filmlerini izlemedim, kitabini da okumadim. Oynanisi hosuma gitti sadece. Bir oyun genelde cok övülüp göklere cikarildigi zaman hayal kirikligi oluyor. Beklentileri fazla yüksek tutmamak lazim.

Aslında oyun gerçekten ilginç. Senin gerçi seri ile hiç alakan yokmuş ama ben filmlerini izledim ve Harry Potter evreninde geçen yüksek bütçeli açık dünya RPG bir oyun ilginç geliyor bana da ama oyun çıkmadan yorum yapmak pek mantıklı olmaz. Tanıtım fragmanlarına göre yorum yapmakta yanlış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı