Hogwarts Legacy için ön sipariş Steam'de aktif edildi

Skiller, süpürge ve kanatlı at ile gezmek eyvallah çok güzelde oyunun içeriği çok boş gözüküyor aynı forspoken gibi gözüktü gözüme görevler ve yan etkileşimler çöp olacak gibi geliyor.

Ön sipariş ile oyun almanım bir avantajı var mı arkadaşlar, ne değişiyor oyun çıkmadan önce alınca ? Ek olarak yılbaşı indirimlerine girebiliyor mu ön sipariş oyunları ?

Ön sipariş ile oyun almanım bir avantajı var mı arkadaşlar, ne değişiyor oyun çıkmadan önce alınca ? Ek olarak yılbaşı indirimlerine girebiliyor mu ön sipariş oyunları ?
Oyun çıkış yaptıktan sonra zamlanırsa kendini kurtarmış oluyorsun. Onun dışında bazen ön sipariş verdiğinde bonus içerik veriliyor.

Geç bile kaldın ne Türkçe destek var ne fiyatlar düzgün.
Elimden geldiğince orijinal oynamaya çalışıyorum. Bazen uzun süre para biriktirip alıyorum. Arada sırada illa ki korsana kayıyoruz. Bu gidişle tamamen korsana yönelmek zorunda bırakılacağım. Oyun fiyatları artıyor ama benim elimdeki para artmıyor.

İlk gameplay trailer'ı dışında trailer göstermeseler gözüm kapalı ön sipariş verirdim, ama şu son gösterdikleri 50 dk'lik videoda NPC mimikleri, seslendirmeler falan bayağı kötüydü o yüzden vazgeçtim şimdilik, az bekleyelim oyun çıksın ona göre değişebilir fikrim.

EDİT: Yeni bir gameplay yayınlanmış 1 gün önce, ben gözden kaçırmışım şimdi onu izleyeceğim. Belki fikrim değişir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı