hellomister
Hectopat
Yok alamayacağım maalesef.
Sınırımı çok zorluyorlar. Yakında “fit ablamızdan” birkaç şey indirmek zorunda kalabilirim.
Oyun çıkış yaptıktan sonra zamlanırsa kendini kurtarmış oluyorsun. Onun dışında bazen ön sipariş verdiğinde bonus içerik veriliyor.Ön sipariş ile oyun almanım bir avantajı var mı arkadaşlar, ne değişiyor oyun çıkmadan önce alınca ? Ek olarak yılbaşı indirimlerine girebiliyor mu ön sipariş oyunları ?
Elimden geldiğince orijinal oynamaya çalışıyorum. Bazen uzun süre para biriktirip alıyorum. Arada sırada illa ki korsana kayıyoruz. Bu gidişle tamamen korsana yönelmek zorunda bırakılacağım. Oyun fiyatları artıyor ama benim elimdeki para artmıyor.Geç bile kaldın ne Türkçe destek var ne fiyatlar düzgün.
Elimden geldiğince orijinal oynamaya çalışıyorum. Bazen uzun süre para biriktirip alıyorum. Arada sırada illaki korsana kayıyoruz. Bu gidişle tamamen korsana yönelmek zorunda bırakılacağım. Oyun fiyatları artıyor ama benim elimdeki para artmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.