Hogwarts Legacy için ön sipariş Steam'de aktif edildi

Eğer spoiler yemekten korkanlardansanız veya bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorsanız veya çok zenginseniz ancak bu şekillerde alınır. Çünkü Warner Bros. oyunları satış rakamlarından bağımsız çok çabuk %50 indirim yiyor ( Max 1 sene)
Not: Ytd. 😁

Öyle berbat haldeyiz ki, 1200 liraya çıkmadığına neredeyse sevineceğiz... indirim kovalamayla da 1-2 yıl geçse ben bu oyunu 2 sene sonra anca oynarım... Esas kafamı kurcalayan soru; sistem gereksinimleri nasıl olacak (Açıklanmış ancak ben o açıklanan gereksinimlerden emin olamadım) ? ve optimizasyonu nasıl olacak ? Benim kuşağımın hep hayalini kurduğu oyun geliyor ancak bizler Kemal Sunal gibi vitrine ekmek banıyoruz ne diyeyim...

Türkçe olmayan ve bu fiyatlardan çıkan oyunları, yukarıdaki arkadaşın tabiriyle 'fit ablamızdan' temin edeceğim.

Türkçe çıksın, dolar kurunu tam alsın sorun değil, biriktirir alırız ancak Türkçe olmayan bir oyuna 700₺ vermem.

700 buna verilmez. Tlou varken re4 falan varken bu oyun gereksiz bence.
Herkesin beklediği oyun farklı, oyundan bekledikleri farklı. Eğer çocukluğumdan bu yana HP fanı olmasaydım belki ben de beğenmezdim. Oyunu bekleyen kemik bir "Harry Potter evreni" hayran kitlesi var. En basitinden Hogwarts şatosunun atmosferini yaşayabilecek olmak, daha önce kitapta okuyarak betimlemeye çalıştığımız ancak film serisinde hiç göremediğimiz o alanları keşfedebilecek olmak bile beni inanılmaz cezbediyor. :)

Örneğin TLOU'yu ben de bekliyorum fakat re serisi bana göre sürekli tekrar eden bir seri olarak geliyor. Özellikle son zamanlarda çoğu oyun yapımcısı remastered işine giriyor (sadece re serisinden bahsetmiyorum), 10 yıllık 15 yıllık oyunu yeniden kapla ve kalibre et, bas 60 dolar etiketini olarak görüyorum.

Herkesin beklediği oyun farklı, oyundan bekledikleri farklı. Eğer çocukluğumdan bu yana HP fanı olmasaydım belki ben de beğenmezdim. Oyunu bekleyen kemik bir "Harry Potter evreni" hayran kitlesi var. En basitinden Hogwarts şatosunun atmosferini yaşayabilecek olmak, daha önce kitapta okuyarak betimlemeye çalıştığımız ancak film serisinde hiç göremediğimiz o alanları keşfedebilecek olmak bile beni inanılmaz cezbediyor. :)

Örneğin TLOU'yu ben de bekliyorum fakat re serisi bana göre sürekli tekrar eden bir seri olarak geliyor. Özellikle son zamanlarda çoğu oyun yapımcısı remastered işine giriyor (sadece re serisinden bahsetmiyorum), 10 yıllık 15 yıllık oyunu yeniden kapla ve kalibre et, bas 60 dolar etiketini olarak görüyorum.
Çok haklısınız.

Oyun çıkana kadar oyuna zam gelmezse iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı