Bence eğer zam gelirse oyun çıkış yaptıktan sonra gelir.Oyun çıkana kadar oyuna zam gelmezse iyidir.
Bence eğer zam gelirse oyun çıkış yaptıktan sonra gelir.Oyun çıkana kadar oyuna zam gelmezse iyidir.
Oyun çıkmadan zamlanan 3-4 oyun hatırlıyorum. En yakın örnekleri yanlış hatırlamıyorsam Uncharted ve Disney Dreamlight Valley idi. Bence almak isteyen, oyunu bekleyen varsa bir zam gelmeden almalı diye düşünüyorum.Bence eğer zam gelirse oyun çıkış yaptıktan sonra gelir.
Oyun çıkmadan zamlanan 3-4 oyun hatırlıyorum. En yakın örnekleri yanlış hatırlamıyorsam Uncharted ve Disney dreamlight valley idi. Bence almak isteyen, oyunu bekleyen varsa bir zam gelmeden almalı diye düşünüyorum.
Evet, Elden Ring’te çıkmadan zamnlanmıştı. Sırf bu yüzden 600 TL bayılmak zorunda kalmıştımOyun çıkmadan zamlanan 3-4 oyun hatırlıyorum. En yakın örnekleri yanlış hatırlamıyorsam Uncharted ve Disney Dreamlight Valley idi. Bence almak isteyen, oyunu bekleyen varsa bir zam gelmeden almalı diye düşünüyorum.
Sanmıyorum.XBOX Game Pass'e gelir mi? Yani 3-4 yıl sonra falan.
Fitgirl. En çok bilinen crack'li oyun repacker.Bu fit abla muhabbeti nedir acaba? Bilmiyorum da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.