Sürprizbozan Hogwarts Legacy muhteşem bir oyun

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bence iade haklarını kaybettikleri için iade etmiyorlardır :) Şaka bir yana oyun optimizasyon problemleri hariç fena olmayan bir oyun fakat bir başyapıt değil. Üstüne bu sene yeni Zelda oyunu geliyorken yılın oyunu ödülü de yalan olacak bu oyun için.
Yani normalde ben bu oyunu ilk başta oynayacaktım fakat genelde insanlar oyunsuz dönemde çıkan oyunları gereksiz şekilde abartıyorlar en büyük örnek Stray. Yanlış anlamayın Hogwarts Legacy kötü demiyorum ama işte hemen atlamamak gerek.

Ana hikaye çok leş, görevleri sönük tekrar eden şeyleri bayıyor. Combat tekrar ediyor belli süre sonra bayıyor. Hogwarts'ı çok iyi resmetmişler ve Harry Potter hayranın düşündüğü neredeyse her şey oyunda var. Hayranı değilseniz oynanmaz uzun süre.
Harry Pota hayranı değilseniz oynanmaz mı diyorsunuz hocam? Oyunun neden bu kadar gündem olduğunu anlayamamış birisiyim.

Harry pota hayranı değilseniz oynanmaz mı diyorsunuz hocam? Oyunun neden bu kadar gündem olduğunu anlayamamış birisiyim.

Piyasadaki Harry Potter oyunlari çok kötü. Kendini konuşturan açık dünya bir oyun çıkınca herkes beğendi. Ayrıca hayranı degilsenizde uzun süre oynarsınız diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı