Sürprizbozan Hogwarts Legacy muhteşem bir oyun

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Potter kafalar bunu beğendi. Kırılmasını bekliyorum. 700 TL çok benim için.
Potter kafa dedikleriniz şu kafatasının içinde hiçbir şey olmayan ve sesi çok çıkan kesimdi değil mi? Dünyadan silinse kafamızın rahatlayacağı birkaç topluluktan birisi.

Potter kafa dedikleriniz şu kafatasının içinde hiçbir şey olmayan ve sesi çok çıkan kesimdi değil mi? Dünyadan silinse kafamızın rahatlayacağı birkaç topluluktan birisi.

Neden böyle bir genelleme yaptınız ki? Harry Potter hayranlari için kullanılan sıradan bir terim bu.

@Ethem Efe bir şey soracağım, senin sistemin kötü değil miydi, oyunu nereden oynadın? Bu arada yanlış anlama, sormakta kötü bir amacım yok. Benim sistemim de kötü olduğu için merak ettim.

Neden böyle bir genelleme yaptınız ki? Harry Potter hayranlari için kullanılan sıradan bir terim bu.
Eğer öyle değilseniz üzerinize alınmanıza gerek yok. Genelleme yapmam normal. Bu topluluğu ne zaman görsem toksiklik yapan boş insanlar oluyor. Dünyada Harry Potter'dan başka iyi bir şey yokmuş gibi davranan bir kesim bu.

Oyuna gelecek olursak Harry Potter ruhunu yansıtmışlar. Zamanla güçlendiğinizi hissediyorsunuz. Büyüklerin hepsini bir anda açsanız oyun çok sıkıcı olurdu zaten. Dersler, romantik ilişki olmaması ve Quidditch olmaması benim için büyük eksiler.

Piyasadaki Harry Potter oyunlari çok kötü. Kendini konuşturan açık dünya bir oyun çıkınca herkes beğendi. Ayrıca hayranı degilsenizde uzun süre oynarsınız diye düşünüyorum.
Kötü değil de eski diyelim. Bu oyun çok uzun zamandır geliştiriliyor ayrıca.

Son düzenleyen: Moderatör:
@490836 her konuda tartışma çıkarmayı başarabiliyorsunuz. Tebrik ederim hocam:)
Diğer konudaki tartışma benim ve diğer arkadaşın yaptığı hata yüzünden çıkan boş bir tartışmaydı. Burada tartışma çıkarsa kendi düşüncemi belirttiğim için çıkar ve ben bu tarz tartışmaları severim.

Diğer konudaki tartışma benim ve diğer arkadaşın yaptığı hata yüzünden çıkan boş bir tartışmaydı. Burada tartışma çıkarsa kendi düşüncemi belirttiğim için çıkar ve ben bu tarz tartışmaları severim.

Sevdiğiniz belli hocam. Arkandayım, sen devam et:)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı