Hogwarts Legacy Türkçe Yama - Turkishi Hogwarts - Düzenlenmiş Makine Çevirisi

UlughBeg

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2022
Mesajlar
1.057
Çözümler
4
Yer
Semerkant
Hogwarts Legacy tamamen Türkçe'ye çevirilmiştir. Düzenlenmiş makine çevirisi ve belki de şu an ücretsiz olarak paylaşılan en iyi makine çevirisidir. Herhangi bir hata bulursanız bildirebilirsiniz.

Ne ile Çevirildi?

Oyun, DeepL ile yapay zeka destekli bir şekilde Türkçe'ye çevrilmiş ve düzenlenmiştir. Bildiğiniz gibi şu an DeepL en isabetli çeviriyi yapan yapay zeka sistemi.

Virüs Var Mı?
Hayır tabii. Programımız yamayı güncel bir şekilde indirir, ardından kurarsınız. VirüsTotal sonuçları False-Pozitive'dir. İsterseniz çalıştırıp, Web'e gönderdiği istekleri inceleyerek teyitleyebilirsiniz. Ayrıca Discord Webhook aracılığı ile gönderilen bir mesaj var, bu mesaj yamayı yeni bir kullanıcı kurduğunda takip etmek ve yamanın popülerliğini ölçmek amacı ile oluşturuldu. Başka hiç bir işlevi yok, yine siz de Web isteklerini inceleyerek teyit edebilirsiniz.
1709467265592.png

Ve bunlara rağmen halaa güvenmiyor iseniz, sizin için yamanın dosyasını bıraktım. HogwartsLegacy.exe'nin konumundan "Phoenix\Content\Paks\" bölümüne dosyayı atmanız yeterli olacaktır.

Hangi Versiyonlarda Çalışıyor?
Yama, oyunun güncel versiyonu ve korsan versiyonunda çalışmaktadır.

İndirme Linkleri
İkisinden birini yukarıda anlattıklarıma göre seçebilirsiniz, ikisi de temizdir tabii.

Yama (Şifre: turkishi)
Direkt olarak yama dosyası

VirüsTotal

Yama
Direkt olarak yama dosyası

Yamadan Küçük Görseller

1.png

2.png
3.png

4.png
5.png

6.png
78.png

8.png
 
Son düzenleme:
Herhangi bir kurulum gerekmeden dosyayı paylaşman çok hoş olmuş. İki gündür forumlarda yama arıyorum ve herkes manuel kurulumu istemiyor. Fakat hiç güvenilir gelmiyor. Teşekkürler.
 

Geri
Yukarı