Steam Epic Games Hogwarts Legacy ucuza alınabilir mi?

Büyük ihtimal İtemsatış gibi bir yerden alacağım tek isteğim aldığım hesapta oyunda ilerlerken bir anda kaydımın falan silinmemesi.
İtemsatış yerine Oyuncustore öneririm. Kendimde ordan aldım, oynuyorum. Deprem bölgesinde oldukları için ofis sorunu yaşıyorlarmış. O yüzden 1-48 içinde yapılıyor teslimler. Bana 2. gün geldi hesap, herhangi bir sorun da yaşamadım. 11. saatindeyim oynunun.

Hogwarts Legacy de 8. saatimi devirmek üzereyim hala satın aldığım hesapta hiçbir sorunla karşılaşmadım. İyi satıcılar bulmak lazım benim hesabı satın aldığım kişi iyi bir çözüm bulmuş dediğim gibi günde 5 stok yapıyor biliyorsunuz ki oyuna aynı anda 5 kişiden fazla kişi girince sorun çıkıyor adamda bunu böyle çözmüş o yüzden sorun olmuyor.

Hogwarts Legacy de 8. saatimi devirmek üzereyim hala satın aldığım hesapta hiçbir sorunla karşılaşmadım. İyi satıcılar bulmak lazım.

Kanka yani dediğim gibi satıcı önemli bu arada oyun iyi mi bende almayı düşünüyorum aynı satıcıdan ve crackide tavsiye eden ilk defa forum gördüm şaşırtıcı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı