Steam Epic Games Hogwarts Legacy ucuza alınabilir mi?

Ben en azından bi 30-40 lira kasayım diye Idle Master işine girdim. Biraz oradan biraz paparadan 700 liralık oyunu 650'ye falan alıcam. Artık bunların hesabını yapıyoruz yapacak bir şey yok.

Hesapta bakiye var ancak hangi oyunu alacağımı şaşırdım arkadaş. Residen evil 4, Silent Hill, The Last of Us mu yoksa Hogwarts Legacy mi? İndirim beklesem diyeceğim indirim yerine zam gelme olasılığı daha yüksek. Yüksek ihtimalle alacağım bu oyunu atmosferi çok güzel görünüyor.

Ne diyeyim bilmiyorum bu son yazışım satıcı ben değilim ister alın ister almayın ben her hikaye oyununu oradan alıyorum sorun yaşamıyorum ve ne farkı mı var Torrent'lere ben asla güvenmem babasının hayrına cracklamiyor ya virüslü olur ya da olmadığını kanıtlayamazsınız ben 2-3 kere indiridim crackli oyun direk format attım ondan beri denemedim.

Hocam bedavaya10mbindirnoktakomdan indirmeyip direkt repackerların sitelerinden indirirseniz hiçbirşeycik olmaz bence öyle almak son derece mantıksız cracklenmiş oyunları. Siz nasıl biliyorsanız öyle yapabilirsiniz ama para israfı yaptığınızı bir kez öyle 40-50 TL'ye 200 alıcılı hesabı almak yerine güvenilir bir yerden crack indirdiğinizde anlayacaksınız.

Hesapta bakiye var ancak hangi oyunu alacağımı şaşırdım arkadaş. Residen evil 4, Silent Hill, The Last of Us mu yoksa Hogwarts Legacy mi? İndirim beklesem diyeceğim indirim yerine zam gelme olasılığı daha yüksek. Yüksek ihtimalle alacağım bu oyunu atmosferi çok güzel görünüyor.

Bunu alın hocam o fiyata bir oyun alacaksanız. Steam kütüphanenizde Hogwarts Legacy bulunsun. Elbette TLOU daha iyi ancak ona başka yerlerden de kolayca erişirsiniz.
(Arkadaşlar ben torrent kullanan birisi falan değilim bilgisini vereyim, oynadığım 30 oyundan maksimum 2'si ni öyle oynuyorum oda çok pahalıysa. Böyle torrent övücüsü gibi gözükmek istemem. Tek amacım bu tür sıkıntılı bir ekonomimizin olduğu dönemde parayı mantıklı olacak oyunlara harcatmak)

Teşekkürler oyunu o zaman Epic Games veya Steam'den alacağım. Zaten başka yol yok gibi crack dışında crack de zaten uzun sürede ancak çıkar o yüzden 700TL'yi bir şekilde vereceğim keşke indirime girse diyeceğim onu da asla yapmazlar of of.

Steam üzerinden almanızı tavsiye ederim eğer varsa kartlarla paranızın 10 20tlik bir kısmını geri alabilirsiniz hem başarım kazanmak daha zevkli olur.

700TL normal ama Türkçe dil desteği olmadığı için maalesef almayı düşünmüyorum.
Cahilliğime verin Türkiye'de bir ekibe para verseler ve ekip çevirse çok mu masraflı olurdu? Bildiğim kadarıyla ücretsiz oyun çeviren ekipler var.

700TL normal ama Türkçe dil desteği olmadığı için maalesef almayı düşünmüyorum.
Cahilliğime verin Türkiye'de bir ekibe para verseler ve ekip çevirse çok mu masraflı olurdu? Bildiğim kadarıyla ücretsiz oyun çeviren ekipler var.

Hocam bence işler o denli basit yürümüyordur. Hele ki ücretsiz ekibe böyle koskoca oyunu hiç vermez herhalde firma. Onlar maksimum indie oyunlarla ilgileniyorlardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı