İnternet üzerinden ucuza skin/tf2 key alarak bunları Steam bakiyesine çevirebilirsiniz. Bu şekilde daha ucuza alırsınız.
Bu da mantıklı ama zaman alır.
İnternet üzerinden ucuza skin/tf2 key alarak bunları Steam bakiyesine çevirebilirsiniz. Bu şekilde daha ucuza alırsınız.
Ne diyeyim bilmiyorum bu son yazışım satıcı ben değilim ister alın ister almayın ben her hikaye oyununu oradan alıyorum sorun yaşamıyorum ve ne farkı mı var Torrent'lere ben asla güvenmem babasının hayrına cracklamiyor ya virüslü olur ya da olmadığını kanıtlayamazsınız ben 2-3 kere indiridim crackli oyun direk format attım ondan beri denemedim.
Hesapta bakiye var ancak hangi oyunu alacağımı şaşırdım arkadaş. Residen evil 4, Silent Hill, The Last of Us mu yoksa Hogwarts Legacy mi? İndirim beklesem diyeceğim indirim yerine zam gelme olasılığı daha yüksek. Yüksek ihtimalle alacağım bu oyunu atmosferi çok güzel görünüyor.
İtemsatış'tan aldığım hesapta hala sorun çıkmadı 5. saatimi devirmek üzereyim.
Teşekkürler oyunu o zaman Epic Games veya Steam'den alacağım. Zaten başka yol yok gibi crack dışında crack de zaten uzun sürede ancak çıkar o yüzden 700TL'yi bir şekilde vereceğim keşke indirime girse diyeceğim onu da asla yapmazlar of of.
700TL normal ama Türkçe dil desteği olmadığı için maalesef almayı düşünmüyorum.
Cahilliğime verin Türkiye'de bir ekibe para verseler ve ekip çevirse çok mu masraflı olurdu? Bildiğim kadarıyla ücretsiz oyun çeviren ekipler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.