Steam Epic Games Hogwarts Legacy ucuza alınabilir mi?

Hogwarts Legacy'nin crack dosyalarını empress her an paylaşabilir, 1 gün önce oyunun erken erişimdeki sürümünün sonuna geldiğini belirtti.

O yüzden hesap mesap almayın arkadaşlar, bekleyin bir kaç güne oynarsınız.
Nerden ulaşabilirim empress'e discord'tan falan mi paylaşıyorlar.

Evet, paylaşımlı hesapların çoğu ortalıkta dolaşan hesaplar. Hatta başka bir satıcı bana yazdı ve o satıcı sana "................" ve "...................." hesaplarını vermiştir doğru mu dedi. Gerçekten de doğruydu. Bana 3 hesap verdiler. 3'ü de kırık çıktı. Oyunu indirdim. Girişte online olmam gerektiği için de kendimi hiç online yapamadım. En sonunda ben de satın almaya karar verdim.
Ama konu sahibinin hesabı sağlam çıkmış. Demek ki onun aldığı yer daha güvenilir bir yermiş.
Çoğu mağaza bunu yapıyor. Biraz araştırmayla internette bedavaya God of War, Garry's Mod, Elden Ring, Spiderman Miles Morales, Gta 5 ve Call of duty modern warfare 2 içeren hesapları gördüm. Hepside binlerce saat oynanmış.

Hesapların steam guardı yoktu. Çoğu hesapta ban yemiş zaten. Oyunu oynamak dışında hiç bir işlem yapamıyorsunuz.

Teşekkürler oyunu o zaman Epic Games veya Steam'den alacağım. Zaten başka yol yok gibi crack dışında crack de zaten uzun sürede ancak çıkar o yüzden 700TL'yi bir şekilde vereceğim keşke indirime girse diyeceğim onu da asla yapmazlar of of.
Empress oyunu neredeyse kırmış, oyun çıkmadan önce de çıktıktan kısa süre sonra kıracağım demişti.

Teşekkürler oyunu o zaman Epic Games veya Steam'den alacağım. Zaten başka yol yok gibi crack dışında crack de zaten uzun sürede ancak çıkar o yüzden 700TL'yi bir şekilde vereceğim keşke indirime girse diyeceğim onu da asla yapmazlar of of.

Empress 10 gün içinde crackleyeceğini söyledi, verecek o kadar paran yoksa biraz daha bekleyebilirsin yakında çıkacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı