Çok iyi yapmışsınız. 3 gün önemli.3 gün erken oynamak için Deluxe paketini aldım umarım fazla sorunlu çıkış yapmaz merakla beklediğim bir oyun.
Çok iyi yapmışsınız. 3 gün önemli.
Hani oyunun büyük sıkıntıları ya da optimizasyon problemi olursa erkenden saç baş yolmak her zaman iyidir. Dijital ürünlerin önceden alınmasını hep destekledim. Sonuçta yarına çıkacağımızın bir garantisi yok.Ayn oyle dedim zaten 100TL fark var onu da vereyim bize giren girecek bir güzel diyerek.![]()
Ben yine idle master başlayacağım. Bir kaç güne oyunun fiyatını çıkarırım belki. Yaz indirimlerinde 400tl civarı kazanmıştım.Ben de arkadaşımın hesabından oynarım gibi. 700 lira çok.![]()
Hani oyunun büyük sıkıntıları ya da optimizasyon problemi olursa erkenden saç baş yolmak her zaman iyidir. Dijital ürünlerin önceden alınmasını hep destekledim. Sonuçta yarına çıkacağımızın bir garantisi yok.
Gerçek oyuncu zamdan korkmaz. Fifa 23 e 1000 TL veren adama ben oyuncu derim.Ayn oyle bir de zam gelebilir bunun ornekleri çok fazla zaten on siparişle satın alınır oyun kötü olursa iade yapılır.
Oynayanların düşüncelerini alabilir miyim? Oyun beklentilerinizi karşıladı mı?
Gerçek oyuncu zamdan korkmaz. FIFA 23'e 1000 TL veren adama ben oyuncu derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.