Outlast 2'yi beğendiniz mi?

2.oyun Outlast'ı bitirmediğine şükretsin ve yatıp kalkıp dua etsinler oyun cidden berbattı okulda dolaba giriyorum beni köye ışınlıyor. :D

Re 2 remake almak için para biriktiriyorum fakat bir dahaki indirime nasip olacak sanırım.
Bu arada iyi bir ingilizce düzeyiniz varsa, çok aşırı bir ingilizce gerektirmiyor gerçi ama. Outlast'ın çizgi romanlarını okumanızı öneririm. İlk oyun, dlc ve 2. Oyunda gösterilmeyen hikayenin üstü kapalı kısımlarını anlatıyor. Outlasttaki insanların nasıl bu hale geldiğini vesaire. Aşağıya link bırakıyorum, okumak isterseniz göz atabilirsiniz.

Bu arada iyi bir İngilizce düzeyiniz varsa, çok aşırı bir İngilizce gerektirmiyor gerçi ama. Outlast'ın çizgi romanlarını okumanızı öneririm. İlk oyun, DLC ve 2. oyunda gösterilmeyen hikayenin üstü kapalı kısımlarını anlatıyor. Outlast'taki insanların nasıl bu hale geldiğini vesaire. Aşağıya link bırakıyorum, okumak isterseniz göz atabilirsiniz.

Okuyacağım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı