HOI 4 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Demir Scaletta

Hectopat
Yer
Empire Bay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
HOI4'ü çıktığından beri oynarım açık ara en sevdiğim strateji oynudur ama maalesef optimizasyonu berbat.
Ben çözüm için ayarları düşük yapıyorum orta zorlukta oynuyorum aynı zamanda küçük ülkeleri en başta hileyle oyundan siliyorum.
Böylece FPS artıyor başka önerileriniz var mı sayın HOI 4 severler?

HOI4'ü çıktığından beri oynarım açık ara en sevdiğim strateji oynudur ama maalesef optimizasyonu berbat.
Ben çözüm için ayarları düşük yapıyorum orta zorlukta oynuyorum aynı zamanda küçük ülkeleri en başta hileyle oyundan siliyorum.
Böylece FPS artıyor başka önerileriniz var mı sayın HOI 4 severler?
Sistemini yazar'mısın ?

PC: i5 10400, NVIDIA RTX 2060, ASUS Prime B460 M-A, 8x2 3200 MHz, ASUS TUF Gaming 144 Hz 1 ms, Cooler Master kasa.

Ciddi misin? Gerçekten o sistemde kasıyor mu?
Şu an HOI4'den aşırı bir soğukluk aldım. Nefret ettim. Bu kadar ilgisiz mi cidden yapımcılar?
Bu tam bir vurdumduymazlık 🙅

Son düzenleyen: Moderatör:
PC: i5 10400, NVIDIA RTX 2060, ASUS Prime B460 M-A, 8x2 3200 MHz, ASUS TUF Gaming 144 Hz 1 ms, Cooler Master kasa.

Eğer zaman ilerledikçe (1942'den sonra) yavaşlama oluyorsa gayet normal çünkü birim sayısı vs artıyor ama yine de çok düşmemeli eğer erken tarihlerde kasıyorsa başka bir sıkıntın vardır çünkü ben i5 3470 ile oynuyorum ve sene kaç olursa olsun kasma yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer zaman ilerledikçe (1942'den sonra) yavaşlama oluyorsa gayet normal çünkü birim sayısı vs artıyor ama yine de çok düşmemeli eğer erken tarihlerde kasıyorsa başka bir sıkıntın vardır çünkü ben i5 3470 ile oynuyorum ve sene kaç olursa olsun kasma yok.
Zaten çok fazla kasmıyor sadece nasıl yükseltebiliriz diye sordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı