HOI 4'de ülke nasıl işgal edilir?

atitalha

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bulgaristan'a savaş açtım, bunlarla birlikte Bulgaristan'ı Edirne tarafından yarabilir miyim? İlla denizden çıkarma atmam mı lazım?

1672848032205.png

1672848087135.png

1672848111128.png

1672848123786.png

1672848060211.png

Şu an pocket yemişsin orduların yeterli kaynak olmazsa kendi kendine kayıp verip yok oluyor. Varnayı tekrar ele geçirmeyi çalış. Sonrasında kıyı kesimini işgal edip toprakları birleştir veya hem yukarıdan hem de aşağıdan saldır seçim senin sonucuda sen alırsın.

Merhaba arkadaşlar. Bulgaristan'a savaş açtım, bunlarla birlikte Bulgaristan'ı Edirne tarafından yarabilir miyim? İlla denizden çıkarma atmam mı lazım?

Eki Görüntüle 1622804

Eki Görüntüle 1622808

Eki Görüntüle 1622809

Eki Görüntüle 1622811

Eki Görüntüle 1622807
Sol taraftaki Bulgar askerlerini yarabilirsin Edirne üzerinden fakat çok kayıp verirsin. Çıkartma atmak daha doğru fakat pocket yemişsin limanı kaybettiğin için askerlerin supply alamıyor açlıktan ölüyor anlayacağın ve tüfekleri topları bitiyor. Çıkarma atarken üçer üçer olacak şekilde hem varna hem onun altına atabilirsin daha iyi bir çıkarma olur. Ama Yunanistanı almadan Bulgaristanı almak her türlü zor önce Yunanistanı alıp Bulgar cephesini büyütmenizi tavsiye ederim.

Peki arkadaşlar sağolun.Deneyeceğim dediklerinizi.Baştan başlayacağım çünkü Bulgaristan Almanya ile ittifak oldu. :D

Az bölük basıp 40 savaş genişliği yapsam daha iyi olur mu?

Peki arkadaşlar sağ olun. Deneyeceğim dediklerinizi. Baştan başlayacağım çünkü Bulgaristan Almanya ile ittifak oldu. :D

Az bölük basıp 40 savaş genişliği yapsam daha iyi olur mu?

Öncelikle bulgarın almana girişi demek alt+F4 duru mudur 😁. Benim tavsiyeyim 40width değil de 20 width ile 24'lük basmak ve tank birliklerini piyadeye çevirip bol bol çıkarma atmak Türkiye güçsüz bir ülke zaten tank üretmek ayrı bir yorar. 40 width hiç olmaz manpower yetmez.

20 width de 2 topçu geri kalanlar piyade mi oluyor? Bir de oyunda tank basmak mantıklı mı? Division ayarlarken 5 tane hafif tank koyuyorum ve 300 adet falan istiyor. Benim elimde ise 1K falan var 3 adet basabiliyorum ne yapmamı önerirsiniz?

20 width de 2 topçu geri kalanlar piyade mi oluyor? Bir de oyunda tank basmak mantıklı mı? Division ayarlarken 5 tane hafif tank koyuyorum ve 300 adet falan istiyor. Benim elimde ise 1K falan var 3 adet basabiliyorum ne yapmamı önerirsiniz?
20 width de evet 2 topçu geri kalanları piyade yapman daha mantıklı. Tank basmak mantıklı sana en kolay şu şekilde anlatabilirim light tank full piyade olan bir düşmana karşı çok iyi iş yapar, medium tank hem piyade hem düşman tanklarına karşı işe yarar ve en mantıklı olanıdır fiyat/performans olarak, heavy tank da piyadeye vurur ama düşman tanklarına çok daha fazla vurur mantıklıdır fakat üretimi aşırı pahalı o yüzden aşırı iyi bir ekonomiyle basmanızı öneririm. Division ayarlarken piyade division'ına kesinlikle tank koymayın. Tank divisionu yaparken minimum 20 width yapın önerim şu şekilde, light tank için 20 width saf light tank + topçu desteği ve engineer, medium tank division'ı için yine 20 width saf tank koyabilirsiniz fakat 40 width de yapabilirsiniz eğer iyi bir ekonominiz varsa. 40 Width yapacağınız zaman içine topçu ile motorize de koyabilirsiniz bu arada motorizeyi 20 width light tank divisionının içine de koyabilirsiniz iyi hız kazandırır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı