HOI 4'te hangi DLC'ler alınmalı?

Katılım
29 Haziran 2020
Mesajlar
1.243
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İşe yarayacak DLC'ler hangileri? Hangi DLC'leri almalıyım? DLC'siz oyunun iyi olmadığını biliyorum.

No step Back'i kesin alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşe yarayacak DLC'ler hangileri? Hangi DLC'leri almalıyım? DLC'siz oyunun iyi olmadığını biliyorum.

No step Back'i kesin alacağım.
Bence para ödeyerek almayın hocam. Eğer oyunu Steam'den aldıysanız internetten DLC'leri indirebilirsiniz. Artı olarak online da oynanabiliyor bir sıkıntı yok. Korsana girer belki ama DLC'ler çok pahalı.
 
No Step Back ve Battle for the Bosphorus'u al bence, paran varsa La Resistance da alabilirsin. Yeni DLC çıkacak zaten onu bekle derim, üstüne yarın Steam Yaz indirimleri başlıyor.
 
Puppet sistemi için together for victory, ajanlık geldiği için la résistance, denizlere çok fazla değişiklik getirdiği için man the guns ve generallerden dolayı waking the tiger olabilir. Aralarından en önemlisi la resistance olabilir bence yeni isyan mekaniği ve ajanlık gerçekten iyi. Generallere gelen değişikliklerde bence en güzellerinden birisi olduğu için waking the tiger'da güzeldir.
 
Puppet sistemi için together for victory, ajanlık geldiği için la résistance, denizlere çok fazla değişiklik getirdiği için man the guns ve generallerden dolayı waking the tiger olabilir. Aralarından en önemlisi la resistance olabilir bence yeni isyan mekaniği ve ajanlık gerçekten iyi. Generallere gelen değişikliklerde bence en güzellerinden birisi olduğu için waking the Tiger'da güzeldir.

Death of dishonor unutmuşsunuz.
 
Battle for the Bosporus

Balkan ülkeleri oynamayı seviyorsanız, Death or Dishonor.

Japon, Çin oynamayı seviyorsanız Waking the Tiger.

Amerika, Meksika oynamayı seviyorsanız ve donanıma ilginiz varsa, Man the Guns.

İspanya, Fransa oynamayı seviyorsanız ve ajanlığa ilginiz varsa, La Resistance.
 

Geri
Yukarı