HOI 4'te Sovyetler Birliği nasıl hızlı düşer?

ddavyjones

Decapat
Daha fazla  
Türkiye oynuyorum. Sovyetler Birliği çok zor düşüyor ve düşürene kadar çok ekipmanım gidiyor. YouTube'da izlediklerimde Moskova düştükten biraz sonra teslim oluyorlar. Ne yapmam gerekiyor böyle olması için?

Casusluktan collabration atmam lazım surrender limitini düşürmek için, tr ile kafkaslar zor aşılıyor. Önce İran ondan sonra supply hattı çekip İran'a oradan Rusya'ya girebilirsin.

Collabration atman lazım bir de hocam ne kadar gelişip giriyorsun müttefikin var mı bunlar önemli CAS falan bas tank bas piyadene top ekle çıkartma ve havadan indirme mekaniklerini kullan.
Hocam collabration attım ama yine de bir etkisi olmadı. 150 fabrikayken 1942 yılında saldırıyorum Almanları bekleyerek. Ve CAS desteğim oluyor.

Casusluktan collabration atmam lazım surrender limitini düşürmek için, tr ile kafkaslar zor aşılıyor. Önce İran ondan sonra supply hattı çekip İran'a oradan Rusya'ya girebilirsin.
Hocam collabration attım ama bir etkisi olmadı. Halen düşmesi için zafer puanlarının %80'ini almam lazım. Collabration 1'den fazla mı atmam gerekiyor acaba?

Hocam collabration attım ama yine de bir etkisi olmadı. 150 fabrikayken 1942 yılında saldırıyorum Almanları bekleyerek. Ve CAS desteğim oluyor.

Hocam collabration attım ama bir etkisi olmadı. Halen düşmesi için zafer puanlarının %80'ini almam lazım. Collabration 1'den fazla mı atmam gerekiyor acaba?
Collabrationı ne kadar çok atarsanız o kadar iyi. Kafkaslardan saldırıyorsanız tankları kullanmayın boşuna zaiyat verirsiniz. Faşist olarak oynuyorsanız tankları Suriye sınırına çekebilrsniz, Almanlarla buluşmak için Suriye'den saldırırsınız. 42 biraz geç gibi Sovyet AI olsa da asker sayısı fazla oluyor bir yerden sonra.

Collabrationı ne kadar çok atarsanız o kadar iyi. Kafkaslardan saldırıyorsanız tankları kullanmayın boşuna zaiyat verirsiniz. Faşist olarak oynuyorsanız tankları Suriye sınırına çekebilrsniz, Almanlarla buluşmak için Suriye'den saldırırsınız. 42 biraz geç gibi Sovyet AI olsa da asker sayısı fazla oluyor bir yerden sonra.
Anladım hocam. 1 kere collabration atmam yeter sanıyordum. Bir de Almanlarla müttefik olmuyorum. Genelde İngiliz garantisi alıp ortadoğudaki bağımsız ülkeleri ve balkan ülkelerini fethediyorum 1942'ye kadar.

Anladım hocam. 1 kere collabration atmam yeter sanıyordum. Bir de Almanlarla müttefik olmuyorum. Genelde İngiliz garantisi alıp ortadoğudaki bağımsız ülkeleri ve balkan ülkelerini fethediyorum 1942'ye kadar.
42 TR için uygun olsa da Avrupa'daki teknolojinin gerisinde kalındığı kanısındayım, Fransa'nın düşüşünün ardından toplamaya başlayıp Balkanları ve İran'ı, Almanlarla eş zamanlı Rusya seferi yapabilirsiniz eğer hızlıca kafkasları aşarsanız Almanların elinden victoru pointleri alıp antlaşma zamanı avantaj elde edebilirsiniz.

Hocam herkesin dediği gibi collabration lazım ne kadar fazla o kadar iyi tabii ki. Bence farklı bir cephe açmanız gerekir Kafkaslar ve İran cephesi benim hiç sevdiğim yerler değil açıkçası Romanya'yı düşürürseniz oradan da güzel bir saldırı yapılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı