HOI IV nasıldır?

Ülkeye göre strateji belirle (Alman - Tank Doktrini, Türkiye - Piyade (Kara) Doktrini vs. isimleri doğru olmayabilir), fabrika bas ve geliştirme ağacından kaynak üret (kauçuk, metal vs.). Sonra asker bas. Yani direk fabrika kurup asker kasma, başta kaynak kas sonra asker bas. Dış ilişkileri de geliştirmeye bak. Mesela Türkiye seçtiysen İran, Yunanistan gibi komşu ülkelerle ilişkini yükselt.
 
Öğrendikten sonra çok zevkli bir oyun oluyor. YouTube'den öğretici videolar izleyerek yavaş yavaş öğrenebilirsiniz.
 
Ülkeye göre strateji belirle (alman - tank doktrini, Türkiye - piyade (kara) doktrini vs. isimleri doğru olmayabilir), fabrika bas ve geliştirme ağacından kaynak üret (kauçuk, metal vs.). Sonra asker bas. Yani direk fabrika kurup asker kasma, başta kaynak kas sonra asker bas. Dış ilişkileri de geliştirmeye bak. Mesela Türkiye seçtiysen İran, Yunanistan gibi komşu ülkelerle ilişkini yükselt.

Ne ilişki yükseltmesi yav, direkt justify war goal ardından Misak-ı Millî :D.
 
Serbest demiyorlar, yasak da demiyorlar. Youtube üzerinden DLC'yi paylaşıyor bazı insanlar. Bence yasak olsa bunu yaptırtmazlardı.
Sanırım bunu her tarafa çekebiliriz. Ben destek için konu açarsam sanırım kimse bir şey demez?
Çünkü her türlü yorumlanabilir bir şey.
 
Sanırım bunu her tarafa çekebiliriz. Ben destek için konu açarsam sanırım kimse bir şey demez?
Çünkü her türlü yorumlanabilir bir şey.
Minecraft gibi düşünün, crack indirilebiliyor ve multiplayer oynanabiliyor kimse de yasak demiyor. Siz yine de HOI4'ü satın alın, DLC'yi internetten indirirsiniz ben size link atabilirim.
 
Vallahi kardeşim miss gibi oyunda DLC paketleri var onları alırsan geleceğin hitleri olabilirsin almazsanda 100 saatten sonra bayar. Ve başta bir mind fu*k geçirebilirsin ama çözdüğün zaman tadından yenmez.
 

Geri
Yukarı