HOI4 0XC00007B hatası

Gahelp

Centipat
Formattan önce sorunsuz çalışan HoI4 oyunu formattan sonra 0xc00007b hatası verdi ve açılmadı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. (Not: Oyunun orijinali Steam'de mevcut çok önceden satın aldım ve şu anda kusursuz şekilde açılmakta. DLC paketleriyle denemek istediğimden dolayı korsan indirdim daha sonra büyük ihtimalle DLC'leri de satın alacağım ve korsanı sileceğim.)

Process monitor rapor linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu yeterince uzadi. Satin aldiginiz zaman sorun yasasaydiniz konuyu acmaniz gerekirdi. Bu oyunu hala korsan olarak kullandiginizi degistirmez. Moderatorler uyuyor mu ya?
Yav kardeşim bir işine git yav. Arkadaş DLC'lerine bir göz atmak için indirmiş belki severse gidip alacakta. Asıl korsanlık oyunu alıyorsun ama ek paketleri sana parayla satanlar tarafından yapılıyor. Bilmem şu paket bilmem bu paket diye uzuyor. Kapitalist sistemin geldiği nokta işte.

Galiba oyunun dosyalarının içindeki DirectX dosyalarını ve Microsoft Framework dosyalarını kurman lazım. Yeni format attığın için o programlar silindi ya.

Hepsini kurdum yeniden o konuyla ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum.

Anlatsan anlamazlar dostum Korsan iyi bir şey değil ama korsan olmasa oyunlar hiçbir şekilde bu kadar hızlı yayılmaz ve satılmazdı bir nevi ücretsiz reklamını yapıyor korsan oyuncular. Oyun firmaları tamamen korsanın yok olmasını asla istemez.

O zaman neden guvenlik duvari icin Rockstar o kadar para harciyor? Oyun kirilmasin, torrente dusmesin diye? Kendinizi kandirmayin. Buyuk ihtimalle sorununuz DLC'yi satin alinca cozulecek.

GTA 5 zaten Crackli bunu engelleyebilmeleri imkansız + kendileri de belli bir miktarda korsan olmasını istiyorlar üstte belirtiğim şekilde.
Sorunu DLC'leri almadanda çözebilceğimi umarak burada post attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…