HOI4 1938 başında Almanya ile 140 fabrika iyi mi?

Fabrika dağılımınız tam olarak nasıl bilemiyorum. O yüzden şöyle bir tavsiyede bulunacağım Almanya ile 100 sivil fabrikaya kadar sadece sivil basın. Zaten Çekoslovakya ve Avusturya'yı ilhak ettiğinizde oralardan fazlaca geliyor. 100 sivil fabrikaya ulaştıktan sonra ihtiyacınıza göre tersane veya askeri fabrika basabilirsiniz. 100 sivil fabrikadan sonra kesinlikle önemli olmadıkça sivil basmayın.

İyi ancak daha iyisi olabilir. 1937'de 100 fabrikam var. Başta zorlanmasanız bile Sovyetler Birliği ile savaşırken zorlanmanız mümkün.

Fabrika dağılımınız tam olarak nasıl bilemiyorum. O yüzden şöyle bir tavsiyede bulunacağım Almanya ile 100 sivil fabrikaya kadar sadece sivil basın. Zaten Çekoslovakya ve Avusturya'yı ilhak ettiğinizde oralardan fazlaca geliyor. 100 sivil fabrikaya ulaştıktan sonra ihtiyacınıza göre tersane veya askeri fabrika basabilirsiniz. 100 sivil fabrikadan sonra kesinlikle önemli olmadıkça sivil basmayın.
100 çok az bence ve çekoslovakyayı almamışken 140 fabrikam vardı.
İyi ancak daha iyisi olabilir. 1937'de 100 fabrikam var. Başta zorlanmasanız bile Sovyetler Birliği ile savaşırken zorlanmanız mümkün.

100 çok az bence ve Çekoslovakya'yı almamışken 140 fabrikam vardı.

Sadece sivil fabrikadan bahsediyorum. Toplam fabrika sayınızdan değil lütfen dikkatli okuyun. 100 sivil fabrikaya ulaşana kadar sadece sivil fabrika basıyorsunuz. 100 sivilden sonra sadece askeri basmaya başlıyorsunuz mefo billsten gelen bonusla beraber çok hızlı askeri fabrika inşaat edebiliyorsunuz.

Zaten burada bahsettiğim genel bir taktiktir. Oyunda 2000 saatim bulunmakta. Almanya'da savaştan önce 100 sivil fabrikadan fazlasına ihtiyacınız olmuyor çünkü kalan kısmını işgal edeceğiniz ülkeler sizin için zaten basıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı