Çözüldü HOI4 2023 seçim modu nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enversosa

Hectopat
Modu indirmek istiyorum ama bulamıyorum. Steam sayfası hata veriyor başka bir indirme yeri falan var mı? Nasıl indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• dosya girişi.png
    dosya girişi.png
    12 KB · Görüntüleme: 451
  • giriş2.png
    giriş2.png
    39,2 KB · Görüntüleme: 454
Hocam birinci fotoğraftaki iki dosyayı da mod klasörüne atacaksınız.

Kusura bakmayın sizi de çok rahatsız ettim ama ilk defa böyle bir şey yapıyorum. Dediğiniz gibi ayaptım Launcher'e girdim ama mod gelmedi. Google'dan baktğımda ise Paradox firması bilerek buga sokuyor diye okudum hata bende mi yoksa kasti bug mu?

mod1.png

Dosya Ekleri

• mod2.png
    mod2.png
    284,5 KB · Görüntüleme: 454
Kusura bakmayın sizi de çok rahatsız ettim ama ilk defa böyle bir şey yapıyorum. Dediğiniz gibi ayaptım Launcher'e girdim ama mod gelmedi. Google'dan baktğımda ise Paradox firması bilerek buga sokuyor diye okudum hata bende mi yoksa kasti bug mu?

Eki Görüntüle 1815468
Hocam sıkıntı yok ama yanlış yapmışsınız 29 ile başlayan 2 dosyayı mod klasörüne atacaksınız.

Reis modu nasıl kurdun yapamadım ben yardımcı olur musun?
Hocam benim mod yüklediğim program var fakat artık indirilmiyor galiba steamden "yazılım" kategorisinde vardı bi aralar (1-2 yıl önce) ben onun sayesinde yapıyorum . Nasıl düzgün şekilde upload edicem bilmiyorum , sıkıntı falan çıkabilir diye. Bulursam atarım.

Zaten 29 ile başlayan iki dosya mod klasörünün içinde.
Hocam ben size bir video bırakayım o zaman böyle anlatamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı