SS atar mısınız hocam.
Hocam birinci fotoğraftaki iki dosyayıda mod klasörüne atacaksınız.İlk fotoğraf dosyaya giriş ikinci de içi mod dosyası varsa da göremedim.
Hocam birinci fotoğraftaki iki dosyayı da mod klasörüne atacaksınız.
Hocam sıkıntı yok ama yanlış yapmışsınız 29 ile başlayan 2 dosyayı mod klasörüne atacaksınız.Kusura bakmayın sizi de çok rahatsız ettim ama ilk defa böyle bir şey yapıyorum. Dediğiniz gibi ayaptım Launcher'e girdim ama mod gelmedi. Google'dan baktğımda ise Paradox firması bilerek buga sokuyor diye okudum hata bende mi yoksa kasti bug mu?
Eki Görüntüle 1815468
Hocam sıkıntı yok ama yanlış yapmışsınız 29 ile başlayan 2 dosyayı mod klasörüne atacaksınız.
Hocam benim mod yüklediğim program var fakat artık indirilmiyor galiba steamden "yazılım" kategorisinde vardı bi aralar (1-2 yıl önce) ben onun sayesinde yapıyorum . Nasıl düzgün şekilde upload edicem bilmiyorum , sıkıntı falan çıkabilir diye. Bulursam atarım.Reis modu nasıl kurdun yapamadım ben yardımcı olur musun?
Hocam ben size bir video bırakayım o zaman böyle anlatamadım.Zaten 29 ile başlayan iki dosya mod klasörünün içinde.
Hocam ben size bir video bırakayım o zaman böyle anlatamadım.
Sorun değil.Teşekkür ederim yordum sizi de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.