HOI4 Almanya başkent gitmeden ülke teslim oldu

BıyıklıAdam

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir şey soracağım ben Almanya oynuyordum cephede aktif 10 milyon askerim vardi İngiltere'yi aldim Rusya'nın da 10 milyona yakin ordusu vardi ben ilk başlarda saldirdim ama sonrasinda savunma yapip yormayi denedim adamlar daha Berlin'e girmeden ben neden duşmuş olabilirim sizce stability varfi bu arada

Bu arada endiseg multi deydi mod.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir şey soracağım ben Almanya oynuyordum cephede aktif 10 milyon askerim vardi İngiltere'yi aldim Rusya'nın da 10 milyona yakin ordusu vardi ben ilk başlarda saldirdim ama sonrasinda savunma yapip yormayi denedim adamlar daha Berlin'e girmeden ben neden duşmuş olabilirim sizce stability varfi bu arada

Hocam war supportun düşüktür.

WS düşüklüğü, tek başkent şehrin kalması. Ordularının azlığı, ekipmansızlık bunlara sebeb verebilir.

WS düşüklüğü, tek başkent şehrin kalması. Ordularının azlığı, ekipmansızlık bunlara sebeb verebilir.
Kaybetmeden önceki saveye dönün savaşta iseniz o zamanda, ordan surrender limitine bak. %kaçta?

yok arkadaşlar herşey normaldi her zamanki gibi bir oynanisti ama sorun rusda bence cunku adam hem hava hem kara hemde tankda anormal derecede guçluydu ve rusin fabrika sayisi bi ayri ilginçi ve ben daha % 56 daydim

Ve ingiltere fransa amerika capitul olmustu

Knk daha münih falan düşmemisti pragda vardi

Son düzenleme:
yok arkadaşlar herşey normaldi her zamanki gibi bir oynanisti ama sorun rusda bence cunku adam hem hava hem kara hemde tankda anormal derecede guçluydu ve rusin fabrika sayisi bi ayri ilginçi ve ben daha % 56 daydim

Ve ingiltere fransa amerika capitul olmustu

Knk daha münih falan düşmemisti pragda vardi
Hocam anlattıklarınızda yıl kaç? 10 milyon asker diyorsunuz.

Anladım hocam da yıl 44 sonuysa Sovyetin çok güçlü olmasında bir gariplik göremedim.
Knk adam çarı geri getirmiş 1944 de kadar ben tüm avrupayi amerikayi kanadayi misiri almisim adam polonya siniria bi tank getiriyor cephe yariliyor bide fabrikasi normal değildi

Bende en iyi uçak var adamin uçaği 1000 uçak kesiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı