Çözüldü HOI4 Almanya ile Sovyetler birliği işgal edilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yuri.gagara

Picopat
Daha fazla  
Nazi Almanya'sı olarak oynuyorum, müttefiklerin hepsini yendim(Amerika hariç müttefiklere katılmadı) kaynak bolluğum var ve yeteri kadar uçak ve tank üretiyorum. Ekipman eksiğim yok, ya da eskimiş ekipmanım yok. Doğu cephesine 221 bölük atadım, 13 tanesi tank kalanları ise piyade.
Tank template.

1737493260607.png

Piyade template:

1737493290285.png

Sadece 1-2 şehir işgal edebiliyorum, ama çok fazla kayıp veriyorum.

Çözüm
Tank template içine 1 tane dahi olsa topçu tankı ve tank destroyer eklemenizde fayda var. Ayrıca Support kısmındaki atlı birlik olan gözcüyü mekanize gözcü ile değiştirin.
Man Power'ınız çok düşük olduğu için tank ve uçaklar ile ilerlemeniz gerekmekte.

Sıkıntı yok, 50 bölük tank birliği attım cepheye ondan sonra pocket ata ata ilerledim.
Tank template içine 1 tane dahi olsa topçu tankı ve tank destroyer eklemenizde fayda var. Ayrıca support kısmındaki atlı birlik olan gözcüyü mekanize gözcü ile değiştirin.
Man Power'ınız çok düşük olduğu için tank ve uçaklar ile ilerlemeniz gerekmekte.

Tank template içine 1 tane dahi olsa topçu tankı ve tank destroyer eklemenizde fayda var. Ayrıca Support kısmındaki atlı birlik olan gözcüyü mekanize gözcü ile değiştirin.

Sıkıntı yok, 50 bölük tank birliği attım cepheye ondan sonra pocket ata ata ilerledim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı