Nazi Almanya'sı olarak oynuyorum, müttefiklerin hepsini yendim(Amerika hariç müttefiklere katılmadı) kaynak bolluğum var ve yeteri kadar uçak ve tank üretiyorum. Ekipman eksiğim yok, ya da eskimiş ekipmanım yok. Doğu cephesine 221 bölük atadım, 13 tanesi tank kalanları ise piyade.
Tank template.
Piyade template:
Sadece 1-2 şehir işgal edebiliyorum, ama çok fazla kayıp veriyorum.
Tank template içine 1 tane dahi olsa topçu tankı ve tank destroyer eklemenizde fayda var. Ayrıca Support kısmındaki atlı birlik olan gözcüyü mekanize gözcü ile değiştirin.
Man Power'ınız çok düşük olduğu için tank ve uçaklar ile ilerlemeniz gerekmekte.
Tank template içine 1 tane dahi olsa topçu tankı ve tank destroyer eklemenizde fayda var. Ayrıca support kısmındaki atlı birlik olan gözcüyü mekanize gözcü ile değiştirin.
Man Power'ınız çok düşük olduğu için tank ve uçaklar ile ilerlemeniz gerekmekte.
Tank template içine 1 tane dahi olsa topçu tankı ve tank destroyer eklemenizde fayda var. Ayrıca Support kısmındaki atlı birlik olan gözcüyü mekanize gözcü ile değiştirin.