HOI4 Almanya oynarken Sovyet savaşına yetişilmiyor

Paraşütçüleri Lüksemburg'un arkasından Dunkerque'ye kadar paraşütçü atarsanız ve bunu tank ile desteklerseniz zaten Fransa'nın sonu gelecektir.

Ben oyuna ilk başladığım da İsevçi hemen işgal ediyorum. Sizin oyuna başlar başlamaz işgal ettiğiniz bölgeler var mı?

Ben oyuna ilk başladığımda İsevçi hemen işgal ediyorum. Sizin oyuna başlar başlamaz işgal ettiğiniz bölgeler var mı?

İsveç hiçbir zaman işgal edilmez. Dağlık ve kaynaksız bir araziyi ne yapacaksın?

Ayrıca haklı savaş hedefi ile bir yerleri işgal etmektense focuslar ile oynamanı tavsiye ederim.

Çelik açığın olmuyor ki. İlla oyun başı bir yeri alacağım dersen Hollanda ve Belçika'yı al. Fransa savaşında zorlanmazsın.

Almanya ile çelik açığına girmek çok zor. Yani gereksiz. Aynı şekilde Norveç de. Sadece İngiltere'ye çıkartma atması için yeni yerler sunuyorsun.

Anladım peki lastik açığı fazla oluyor. Onuda kendimiz üretiyorduk galiba ve savaşta neredeyse hiçbir ülkeyle ticaret yapamıyorsunuz. Sovyet-Alman savaşında division templateı ne olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…