HOI4 Almanya oynarken Sovyet savaşına yetişilmiyor

Uçaklara nasıl petrol yetiştireceğim Almanya oynarken.

Gerçekte olduğu gibi. Savaşı başlatmadan önce bol bol rafineri yaparsan ve depolarsan sorun olmaz. Ayrıca heavy fighter, heavy bomber basarsan daha az petrol kullanır ve daha iyi iş yaparlar.
 
Ben oyuna ilk başladığımda İsevçi hemen işgal ediyorum. Sizin oyuna başlar başlamaz işgal ettiğiniz bölgeler var mı?

İsveç hiçbir zaman işgal edilmez. Dağlık ve kaynaksız bir araziyi ne yapacaksın?

Ayrıca haklı savaş hedefi ile bir yerleri işgal etmektense focuslar ile oynamanı tavsiye ederim.
 
Tamamdır az çok kafama bir şeyler oturdu peki Hollanda Belçika savaşı hakkında ne önerirsiniz?
Ben Hollanda'yı savaş başlamadan alıyorum. Hem Surinam ve üstündeki adalardan 65 petrol geliyor, hem de Fransa'yı daha çabuk alıyorum.
 
Almanya ile çelik açığına girmek çok zor. Yani gereksiz. Aynı şekilde Norveç de. Sadece İngiltere'ye çıkartma atması için yeni yerler sunuyorsun.

Anladım peki lastik açığı fazla oluyor. Onuda kendimiz üretiyorduk galiba ve savaşta neredeyse hiçbir ülkeyle ticaret yapamıyorsunuz. Sovyet-Alman savaşında division templateı ne olmalı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı