HOI4 ülkeler savaşmıyor

Barış içerisinde mutlu bir dünya, daha ne olsun? Hocam klasik bir soru olacak fakat oyun orijinal mi? 39 senaryosunu da denediniz mi?
Resmen kahkaha attım harikaydı baştaki gönderme :D
Oyunu silip yükledim. Düzeldi. Acaba no division limit modu bu hatayı yapar mı?
Modlar saçma sapan hatalar yapabiliyor vanilla oyna no division modu da eski sürüm istiyor diye hatırlıyorum zaten.

Hocam bütün modları devre dışı bırakın öyle deneyin.

Dediğim gibi düzeldi sayılır. Denemek için Almanya'ya savaş açtım ve sınırda askerleri tutmadım aldı ülkeyi ama sınırda cephe hattı çizmeden tutunca saldırmadı.
Resmen kahkaha attım harikaydı baştaki gönderme :D

Modlar saçma sapan hatalar yapabiliyor vanilla oyna no division modu da eski sürüm istiyor diye hatırlıyorum zaten.
Yok hocam çalışıyor garip bir şekilde oyunun dosyasına atınca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun bu.
Yardım edecek yok mu?

Sorun felan yok bu arada Müttefikler savunma yapıyor.
Offensive Line'da çizmemişsiniz.

Sorun felan yok bu arada Müttefikler savunma yapıyor.
Offensive Line'da çizmemişsiniz.
Gözükmesi için yaptım hocam hiçbir şeyi ellemedim saldırı gelecek mi diye uzun zamandır böyle oynuyorum oyunu en son sinirlendim açtım konuyu.

Gözükmesi için yaptım hocam hiçbir şeyi ellemedim saldırı gelecek mi diye uzun zamandır böyle oynuyorum oyunu en son sinirlendim açtım konuyu.
Ironman moduna girin modları kaldırın, ilerlemezlerse bi hata yoktur genelde savunmada kalıyorlar.
Sovyetler Birliği ile oyna tarihsel olarak Alman girerse 41'de sıkıntı yoktur.
Veya Çin oyna 37-38 gibi Japon sana girerse sıkıntı yoktur.
39 Senaryosunda oynuyorsunuz bir de.
36 Senaryosundan başlarsanız anlarsınız.

Iron Man moduna girin modları kaldırın, ilerlemezlerse bir hata yoktur genelde savunmada kalıyorlar.
Sovyetler birliği ile oyna tarihsel olarak alman girerse 41'de sıkıntı yoktur.
Veya Çin oyna 37-38 gibi japon sana girerse sıkıntı yoktur.

39 senaryosunda oynuyorsunuz bir de.
36 senaryosundan başlarsanız anlarsınız.

İşte hocam modsuz oynarken de japon-Çin savaşı bir türlü ilerlemiyordu ama denerim yarın sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı